Razer Barracuda 3690 liraya alınır mı?

M40X alın bütçeniz yetiyorsa.

Hocam, başka bir forumda bir kullanıcı M40X için böyle yazmış: “bu kulaklıklar müzik dinlemek için değil yapmak için üretilir. Müzik dinleme performansları kötü, mix için yüksek ses iyi bir şey değil zaten ki bunlar da gümbür gümbür ses vermez. Gitardan referans ses alacagim diyorsan neyse de müzikten keyif almazsın. O yüzden mixing yapmıyorsan önermem, ben mixingde başarılı buluyorum her kanalı tek tek duyabiliyorum.”
Benim böyle bir işim olmayacak yani müzik dinlemek ve genel kullanım için mutlu etmez mi?

2. elden temiz hifiman HE400SE bakabilirsin aslında 3-4K'ya çok rahat bulursun kalan parayla da iyi bir ses kartı akarsın.

Hocam bunun tasarımı ne kadar güzel bir şeymiş böyle. Çok beğendim bunu, fiyatı 2 gün önce 6300 olmuş, yine düşerse sıfır alayım.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bu kulaklığı besleyecek dac/ses kartı ne alacağım? @Motionless IN White

@Merdt Merhabalar, forumdaki konularda sizi gördüm. Bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
@Merdt Merhabalar, forumdaki konularda sizi gördüm. Bir fikriniz var mı?

Fiio KA13 yeterli olur. Bu kabloyla da desteklerseniz daha da iyi beslenir.

Alternatif olarak bu da olur:

Son düzenleme:
Fiio KA13 yeterli olur. Bu kabloyla da desteklerseniz daha da iyi beslenir.

Alternatif olarak bu da olur:

Hocam kulaklık kadar para veriyoruz ya.

HE400SE kolay beslenebilen bir kulaklık değil. DAC zorunlu değil de amplifikatöre kesinlikle ihtiyaç duyuyor. En kötü ihtimalle AliExpress'ten douk Audio U3 mini amplifikatörünü getirtmeyi deneyin. Ben 2.5 sene kadar onunla besledim.

Bir de Sennheiser HD 560s var ancak fiyatı pahalanmış ve stok bulamıyorum. Eğer aynı fiyatlara düşerse Sennheiser alayım mı? Sanırım beslenmesi daha kolay bir kulaklıkmış ama hangisi en iyi performansı verir bilmiyorum. Sizin de önermek istediğiniz başka bir kulaklık varsa lütfen söyleyin.

Bir de Sennheiser HD 560s var ancak fiyatı pahalanmış ve stok bulamıyorum. Eğer aynı fiyatlara düşerse Sennheiser alayım mı? Sanırım beslenmesi daha kolay bir kulaklıkmış ama hangisi en iyi performansı verir bilmiyorum. Sizin de önermek istediğiniz başka bir kulaklık varsa lütfen söyleyin.

HD 560s daha sıkıcı bir sese sahiptir. Oyunda ses kasmak vs için HE400se'den daha iyidir fakat daha renksiz bir profili vardır.

Ek bir donanıma gereksinim duymadan kullanabileceğiniz Sennheiser HD 599 vardır. Her işinizi görür ve daha keyifli ve pürüzsüz bir ses profiline sahiptir.

Eğer açık akustik tercih etmek istemezseniz (yani sesi dışarı vermesi sizin için kötü ise) Audio-Technica ATH-M50X, AKG K371 (ben ikisi arasından bunu seçerdim) de iyi birer alternatif olabilir.

HD 560s daha sıkıcı bir sese sahiptir. Oyunda ses kasmak vs için HE400SE'den daha iyidir fakat daha renksiz bir profili vardır.

Ek bir donanıma gereksinim duymadan kullanabileceğiniz Sennheiser HD 599 vardır. Her işinizi görür ve daha keyifli ve pürüzsüz bir ses profiline sahiptir.

Eğer açık akustik tercih etmek istemezseniz (yani sesi dışarı vermesi sizin için kötü ise) Audio-Technica ATH-M50X, AKG K371 (ben ikisi arasından bunu seçerdim) de iyi birer alternatif olabilir.

Hocam HD 569 nasıldır? 7399 liraya satılıyor. Bu arada dışarıya ses verebilir önemli değil, benim için önemli olan olabildiğince çok güzel şarkı dinleyeyim, kullanırken keyif alayım yani. Ama müzik yapmakla vs işim yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı