Çözüldü 250 GB SSD vs 8 GB RAM almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Eğer sadece tek bir tarafa bütçeniz yetiyorsa ve sisteminizde daha çok oyun oynuyor iseniz RAM alın. Ama benim oyunla çok işim olmaz ben sistem hızlansın daha akıcı olsun istiyorum derseniz SSD alın.
Oyun oynayan biriysen bence RAM al. 8 GB çoktan tabutu hazırlandı. Gidici. Ayrıca SSD teknolojisi günden güne ucuzluyor RAM'ler ise üzerine koyarak gidiyor. Bence SSD işini daha ileriye bırak. HDD sağlığın iyiyse ve sistemi temiz kullanıyorsan aşırı bir yavaşlık yoktur sisteminde.
Sistemim yeni ve HDD gayet hızlı. Bilgisayarım yaklaşık 25 saniyede açılıyor. Sağlığı full. Bad sector yok. Boşuna Seagate seçmedik. :)
 
İndirimde olduğu için öyle.
İndirim olacağı için fiyatları önceden zamlıyorlar. Mag Forge 100R indirim vaktinden önce 450 TL idi. Dolar da daha yüksekti. Sonra indirim oldu 480 TL kapış kapış alıyor herkes. Böyle şeylere kanmamak lazım.
 
Eğer SSD alsaydım Patriot olanı tercih ederdim. Sanırım SSD almayacağım çünkü oyun oynuyorum. RAM alma sebebim Witcher, RDR2 gibi oyunlarda yetmemesi, zorunlu olarak Discord'dan çıkmak zorunda kalmamdır. RAM alacağım. Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı