250₺ klavye önerisi

Bütçe
250₺

BattOS

Hectopat
Katılım
21 Eylül 2019
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Biliyorum bu konuda çok fazla konu var ama bu bantta güncel bir şeyler bulamadım. 250₺ civarı düzgün bir klavye arıyorum. Tercihen mekanik ve İngilizce. RGB istemiyorum. Minik bir şeyler olsun istiyorum bir de numpad falan olmasın, laptop klavyesi tarzında. Bu klavyenin benzeri. Genel olarak kodlama için kullanacağım, oyun oynarsam eğer gamepad ile oynanmıyorsa klavye kullanıyorum sadece. Sürekli oynadığım birkaç oyun var OSU, The Elder Scrools Online, kenshi falan o kadar.
Tüm cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Biliyorum bu konuda çok fazla konu var ama bu bantta güncel bir şeyler bulamadım. 250₺ civarı düzgün bir klavye arıyorum. Tercihen mekanik ve İngilizce. RGB istemiyorum. Minik bir şeyler olsun istiyorum bir de numpad falan olmasın, laptop klavyesi tarzında. Bu klavyenin benzeri. genel olarak kodlama için kullanacağım, oyun oynarsam eğer gamepad ile oynanmıyorsa klavye kullanıyorum sadece. Sürekli oynadığım birkaç oyun var osu, the elder scrools Online, kenshi falan o kadar.
Tüm cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.

Hocam yükseltebilirseniz bütçede güzel ama istediğinize pek uymuyor olabilir.
 
Hocam yükseltebilirseniz bütçede güzel ama istediğinize pek uymuyor olabilir.
İstediğim tarza pek uymuyor ama düşünebilirim, teşekkürler.

Sanırım bu fiyata bu tarz bir şey yok. Bütçeyi biraz daha artırıp 350₺ civarına çıkardım ve mekanik istemiyorum. RGB zaten istemiyorum. Kablolu, %60 ya da %65 düzgün bir klavye var mıdır? Ben dün akşam biraz baktım ama pek bulamadım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı