Kronik sebeplerden dolayı mı?Alınmamalı.![]()
Kronik sebeplerden dolayı mı?
Parça bulamama, bulsan da pahalı olması, genel kronik sorunlar, standart Çin dandikliği, ince şase.
Motorun sesi güzel tasarımı güzel. İnsanı cezbeden de o oluyor zaten. Hangi kategorideki ürün olursa olsun, dışarıdan güzel gözüküp ucuz olan varsa kaçacaksın. Mouse, klavye, telefon, motor.
Voge 250rr var, Çinli motorlar arasında belki en sağlamlarındandır mekanik olarak.
Apaçi değilsen çok zorlamayacaksan motoru alınır bence ben sıfır aldım şimdiki aklım olsa 2.el düşük kmde alırım sıfır alınca çok değer kaybediyor.25 model alacağım bayisine gittim bizzat adamlar her türlü parçasında sıkıntı çıkmayacağını kroniklerin 25 modelinde daha da giderilmesinden falan bahsetti çok da bakımlı kullanacağımı düşünüyorum bence alınabilir.
2. El fiyatlarıda çok saçma düşük kmlerde çoğunlukla sıfır fiyatlarına satıyolar.Apaçi değilsen çok zorlamayacaksan motoru alınır bence ben sıfır aldım şimdiki aklım olsa 2.el düşük kmde alırım sıfır alınca çok değer kaybediyor.
sıfır fiyatı 150 2. el 5-6k km arası 100 civarı2. El fiyatlarıda çok saçma düşük kmlerde çoğunlukla sıfır fiyatlarına satıyolar.
CFMOTO sr 250 almayı düşünüyorum. Henüz cebimde 10.000 lira para var. Asgeri ücretle almayı düşünüyorum. Sizce 2. el alınır mı? Yoksa direkt sıfır mı alayım? Not: İlk motorum.
2.el alırsa değer kaybı her türlü daha az olur.0 almak daha mantıklı çünkü zaten piyasaları kötü bir de sen 2. el alıp satmak istersen fiyat daha çok düşer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.