250 SR 2. el mi sıfır mı alınmalı?

Griffithc

Centipat
Daha fazla  
CFMOTO SR 250 almayı düşünüyorum. Henüz cebimde 10.000 lira para var. Asgeri ücretle almayı düşünüyorum. Sizce 2. el alınır mı? Yoksa direkt sıfır mı alayım? Not: İlk motorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sebeplerden dolayı mı?

Parça bulamama, bulsan da pahalı olması, genel kronik sorunlar, standart Çin dandikliği, ince şase.

Motorun sesi güzel tasarımı güzel. İnsanı cezbeden de o oluyor zaten. Hangi kategorideki ürün olursa olsun, dışarıdan güzel gözüküp ucuz olan varsa kaçacaksın. Mouse, klavye, telefon, motor.

Voge 250RR var, Çinli motorlar arasında belki en sağlamlarındandır mekanik olarak.

Parça bulamama, bulsan da pahalı olması, genel kronik sorunlar, standart Çin dandikliği, ince şase.

Motorun sesi güzel tasarımı güzel. İnsanı cezbeden de o oluyor zaten. Hangi kategorideki ürün olursa olsun, dışarıdan güzel gözüküp ucuz olan varsa kaçacaksın. Mouse, klavye, telefon, motor.

Voge 250rr var, Çinli motorlar arasında belki en sağlamlarındandır mekanik olarak.

25 model alacağım bayisine gittim bizzat adamlar her türlü parçasında sıkıntı çıkmayacağını kroniklerin 25 modelinde daha da giderilmesinden falan bahsetti çok da bakımlı kullanacağımı düşünüyorum bence alınabilir.

25 model alacağım bayisine gittim bizzat adamlar her türlü parçasında sıkıntı çıkmayacağını kroniklerin 25 modelinde daha da giderilmesinden falan bahsetti çok da bakımlı kullanacağımı düşünüyorum bence alınabilir.
Apaçi değilsen çok zorlamayacaksan motoru alınır bence ben sıfır aldım şimdiki aklım olsa 2.el düşük kmde alırım sıfır alınca çok değer kaybediyor.

CFMOTO sr 250 almayı düşünüyorum. Henüz cebimde 10.000 lira para var. Asgeri ücretle almayı düşünüyorum. Sizce 2. el alınır mı? Yoksa direkt sıfır mı alayım? Not: İlk motorum.

0 almak daha mantıklı çünkü zaten piyasaları kötü bir de sen 2. el alıp satmak istersen fiyat daha çok düşer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı