mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 5 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi 250TL ve altı mouse arıyorum. Elimin ölcüsü: 18cm uzunluk,10cm en Düşündügüm mouse: Razer Deathadder- Razer DeathAdder Essential kaydırma tekerleği, bilgisayar faresi, PC/Mac, oyun ürünü: Amazon.com.tr Kullandığım mouse: Tigoes C9- Tigoes C9 Silicone Rubber Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Yeni mouse almak istememin sebepleri: Kullandığım mousun kablosunun sürtünmeden dolayı eskimesi, yazılımının olmaması. Sizin önerileriniz neler? Ve düşündüğüm mouse iyi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi 250TL ve altı mouse arıyorum. Elimin ölcüsü: 18cm uzunluk,10cm en Düşündügüm mouse: Razer Deathadder- Razer DeathAdder Essential kaydırma tekerleği, bilgisayar faresi, PC/Mac, oyun ürünü: Amazon.com.tr Kullandığım mouse: Tigoes C9- Tigoes C9 Silicone Rubber Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Yeni mouse almak istememin sebepleri: Kullandığım mousun kablosunun sürtünmeden dolayı eskimesi, yazılımının olmaması. Sizin önerileriniz neler? Ve düşündüğüm mouse iyi midir?
Tolga23 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 Bende bunu aldım 4 günde faturası kesildi bunu önerebilirim 2018'den beri kullanıyorum yeni PC'ye de bunu aldım Rampage Centaur SMX-R13 8 Tuşlu RGB Gaming Oyuncu Mouse Siyah - Kırmızı
Bende bunu aldım 4 günde faturası kesildi bunu önerebilirim 2018'den beri kullanıyorum yeni PC'ye de bunu aldım Rampage Centaur SMX-R13 8 Tuşlu RGB Gaming Oyuncu Mouse Siyah - Kırmızı
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 O fare güzel ayrıca Razer'ın o fiyattaki başka farelerine de bakabilirsin. Tolga23 dedi: Bende bunu aldım 4 günde faturası kesildi bunu önerebilirim 2018'den beri kullanıyorum yeni PC'ye de bunu aldım Rampage Centaur SMX-R13 8 Tuşlu RGB Gaming Oyuncu Mouse Siyah - Kırmızı Genişletmek için tıkla... Rampage alınmaz. Arkadaşın bütçesi Razer almaya yetiyor.
O fare güzel ayrıca Razer'ın o fiyattaki başka farelerine de bakabilirsin. Tolga23 dedi: Bende bunu aldım 4 günde faturası kesildi bunu önerebilirim 2018'den beri kullanıyorum yeni PC'ye de bunu aldım Rampage Centaur SMX-R13 8 Tuşlu RGB Gaming Oyuncu Mouse Siyah - Kırmızı Genişletmek için tıkla... Rampage alınmaz. Arkadaşın bütçesi Razer almaya yetiyor.
Tolga23 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 Yetiyorsa tabii ki o alınmalı. Ama bütcesi olmayan arkadaşlar içinde öneri olsun. Bu arada 2018'den beri bir sıkıntısını göremedim 0 sıkıntı yola devam.
Yetiyorsa tabii ki o alınmalı. Ama bütcesi olmayan arkadaşlar içinde öneri olsun. Bu arada 2018'den beri bir sıkıntısını göremedim 0 sıkıntı yola devam.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 5 Haziran 2021 #6 mor ekmek dedi: Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi 250TL ve altı mouse arıyorum. Elimin ölcüsü: 18cm uzunluk,10cm en Düşündügüm mouse: Razer Deathadder- Razer DeathAdder Essential kaydırma tekerleği, bilgisayar faresi, PC/Mac, oyun ürünü: Amazon.com.tr Kullandığım mouse: Tigoes C9- Tigoes C9 Silicone Rubber Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Yeni mouse almak istememin sebepleri: Kullandığım mousun kablosunun sürtünmeden dolayı eskimesi, yazılımının olmaması. Sizin önerileriniz neler? Ve düşündüğüm mouse iyi midir? Genişletmek için tıkla... O bütçedeki en iyi fare budur aldıktan sonra firmware güncellemesi yapmayı unutma. AirJET dedi: O fare çok eski onun yerine bu fareyi alabilirdin Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor. https://www.hepsiburada.com/sharkoon-light2-200-rgb-mouse-p-HBV000017TK7Z?magaza=Zonebilişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.39.5 Genişletmek için tıkla...
mor ekmek dedi: Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi 250TL ve altı mouse arıyorum. Elimin ölcüsü: 18cm uzunluk,10cm en Düşündügüm mouse: Razer Deathadder- Razer DeathAdder Essential kaydırma tekerleği, bilgisayar faresi, PC/Mac, oyun ürünü: Amazon.com.tr Kullandığım mouse: Tigoes C9- Tigoes C9 Silicone Rubber Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Yeni mouse almak istememin sebepleri: Kullandığım mousun kablosunun sürtünmeden dolayı eskimesi, yazılımının olmaması. Sizin önerileriniz neler? Ve düşündüğüm mouse iyi midir? Genişletmek için tıkla... O bütçedeki en iyi fare budur aldıktan sonra firmware güncellemesi yapmayı unutma. AirJET dedi: O fare çok eski onun yerine bu fareyi alabilirdin Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor. https://www.hepsiburada.com/sharkoon-light2-200-rgb-mouse-p-HBV000017TK7Z?magaza=Zonebilişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.39.5 Genişletmek için tıkla...