250 TL altı mouse önerisi

Yer
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi 250TL ve altı mouse arıyorum. Elimin ölcüsü: 18cm uzunluk,10cm en

Düşündügüm mouse: Razer Deathadder- Razer DeathAdder Essential kaydırma tekerleği, bilgisayar faresi, PC/Mac, oyun ürünü: Amazon.com.tr

Kullandığım mouse: Tigoes C9- Tigoes C9 Silicone Rubber Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Yeni mouse almak istememin sebepleri: Kullandığım mousun kablosunun sürtünmeden dolayı eskimesi, yazılımının olmaması.

Sizin önerileriniz neler? Ve düşündüğüm mouse iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetiyorsa tabii ki o alınmalı. Ama bütcesi olmayan arkadaşlar içinde öneri olsun. Bu arada 2018'den beri bir sıkıntısını göremedim 0 sıkıntı yola devam.

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi 250TL ve altı mouse arıyorum. Elimin ölcüsü: 18cm uzunluk,10cm en

Düşündügüm mouse: Razer Deathadder- Razer DeathAdder Essential kaydırma tekerleği, bilgisayar faresi, PC/Mac, oyun ürünü: Amazon.com.tr

Kullandığım mouse: Tigoes C9- Tigoes C9 Silicone Rubber Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Yeni mouse almak istememin sebepleri: Kullandığım mousun kablosunun sürtünmeden dolayı eskimesi, yazılımının olmaması.

Sizin önerileriniz neler? Ve düşündüğüm mouse iyi midir?
O bütçedeki en iyi fare budur aldıktan sonra firmware güncellemesi yapmayı unutma.
O fare çok eski onun yerine bu fareyi alabilirdin Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı