Tum gun bilgisayar basinda oldugum icin daha rahat edebilecegim bir koltuk ariyorum. Butcem max 300 TL. Suanda su koltuklardan birini almayi dusunuyorum, baska bir oneriniz var mi ? Hangisini almaliyim sizce ?
@Mustafa-GL Koltukta ucuza kaçma, Turksitin ucuz yarış koltukları hem rahat ettirmez hem de 1 seneye kalmadan sıkıntılar çıkartmaya başlar. Yarış koltuğu alacaksanız bu fiyatlara fonksiyonel bir model bulamazsınız çok nettir.
Rahatlık ön plandaysa 350TL'ye fonksiyonel bir ofis koltuğu bak derim.
Bu fiyata alacağın yarış koltuğu ile uzun süreler rahat edemezsin.
Koltukta aradığım tek şart ergonomisinin dünya çapında olması bu yüzden adı sanı bilinmeyen markadan almaktansa 50-100 TL fazlasına satış sonrası serviside gözönüne alarak IKEA'dan almayı tercih ederim. Evin kira sözleşmesi bittiğinde taşınacağım vakit nasipse Markus modelini alacağım.
Ben de ergonomi açısından bakıyorum koltuklara şu anda. Kullandığım koltuğun bel desteği çok kötü ve kafalığı yok. Hem boynum ağrıyor hem de belim uzun süreli kullanımda. Çok da bir bütçem yok koltuk için. Türksit koltuklarına yarış koltuğu diye değilde geniş, rahat gözüken ve baş destekli koltuk olarak bakıyordum. Yorumlarını görene kadar tabii..
@Mustafa-GL Koltukta ucuza kaçma, Turksitin ucuz yarış koltukları hem rahat ettirmez hem de 1 seneye kalmadan sıkıntılar çıkartmaya başlar. Yarış koltuğu alacaksanız bu fiyatlara fonksiyonel bir model bulamazsınız çok nettir.
Rahatlık ön plandaysa 350TL'ye fonksiyonel bir ofis koltuğu bak derim.
Bu fiyata alacağın yarış koltuğu ile uzun süreler rahat edemezsin.