Koltuk geldi bugün hemen kurdum. Malzemesi kaliteli duruyor bir kere en baştan. Bir de tahmin ettiğimden büyük ve genişmiş.
Endişe ettiğim geriye yaslanınca otomatik arkaya gitme olayı da yok. Sinemalardaki koltuklar gibi 10 cm geriye gitmesinden bahsediyordum ben. Bu koltuk arkaya doğru zorlarsan hafif bir şekilde yaylanıyor geriye.
İlk önce tam anlamamıştım hangi kol nereyi ayarlıyor diye GIF'lerine bakınca anlaşılıyor ama daha açıklayıcı anlatabilirlermiş. Hepsini anladım sol alttaki kol ne işe yarıyor onu çözemedim henüz. Kağıtta "sırt konum sabitleme kolu" diyor ama kol çekiliyken de çekili değilken de aynı gibi geldi bana.
Başlık kısmı bana faydalı gelmedi. Zaten hiçbir koltukta ve araba koltuğunda başımı başlığa koymuyorum, rahatsız edici geliyor başı yaslamak. Ya da başlık konforlu birşey ise de ben ayarlayamıyorum. Başlıktan fayda sağlamazsam çıkarmayı düşünüyorum, daha küçük durur koltuk en azından.
Velhasıl koltuk iyi gibi. Beli rahat ettirip ettirmediğine daha sonra karar vereceğim, çünkü bugün baya eşya taşıdım belim hafif ağrıyor zaten.