250 TL Hikayesi ve grafikleri güzel oyun önerisi

Bence sorun başka ama neyse. Şunu gördükten sonra güvenim sıfırlandı bunlara, aşağıdaki resme bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pre order kazığını bir kez yedim daha önce.
Açıklamada, oyunu yeni nesil konsollara da çıkartacaklarından dolayı uğraştıklarını belirtmişler. Bence parasını bizim ülkemizde hak edecek tek oyun bu. Hem fiyatı %50 indirimli (Normalde 60$, ülkemizde 30$ civarına denk geliyor) hem de Türkçe altyazılı bir şekilde geliyor. En azından bu adamların oyununu almak gerekli diye düşünüyorum. Zira RDR2'de olduğu gibi bir Türkçe yama faciası daha yaşanmayacak en azından.
 
Açıklamada, oyunu yeni nesil konsollara da çıkartacaklarından dolayı uğraştıklarını belirtmişler. Bence parasını bizim ülkemizde hak edecek tek oyun bu. Hem fiyatı %50 indirimli (normalde 60$, ülkemizde 30$ civarına denk geliyor) hem de Türkçe altyazılı bir şekilde geliyor. En azından bu adamların oyununu almak gerekli diye düşünüyorum. Zira RDR2'de olduğu gibi bir Türkçe yama faciası daha yaşanmayacak en azından.

Alamayanlar ise bizler için istek listelerine ekleseler yine destek olurlar.
 
Grand Theft Auto San Andreas derdim ama siz grafik de istiyorsunuz.

O zaman The Last of Us part 1 ve Uncharted 2'ye dönebilirsiniz. Pek grafikleri iyi değil ama hikayeleri efsanedir ( bu arada PlayStation 3 veya 4'e sahip olduğunuzu düşünerek göre söyledim)
Ama olmadı Red Dead Redemption 2 oynamanızı tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı