250 TL klavye önerisi

Alınabilir. Dediğiniz klavye 50 dolar. Yani 370 TL vergisiz hali.
Vergiyle fazla artar mı fiyatı? Dediğim gibi mekanik şart değil, ucuza gelecekse sadece yazı yazmak için kullanacağım bir klavyenin mekanik olmasına gerek yok.

Vergiyle 541.60TL oluyor RK61, yoksa önerecektim ben de :/
1609527387099.png

Bloody B2100 Sadece Klavye İçin Bile Alınır. Ki Mouseda Kendinden Makrolu Üzerindeki 1 2 3 Tuşları Varya 3 Basarsan Direk 3 Tıklıyo 2 Basarsan 2 Beyaz Modeli Mevcut Ama Ben Bulamadım.
Sadece günlük hayatımda yazı yazmak için kullanacağım. Membran ya da mekanik olması fark etmez, kaliteli olsun yeter. Karanlıkta kullanım rahatlığı açısından ışıklı olursa sevinirim, mümkünse RGB. Klavyenin beyaz renk olması tercihimdir. Bütçemi 250-300 ₺'ye kadar çıkartabilirim. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden.

Vergiyle 541.60TL oluyor RK61, yoksa önerecektim ben de :/
Eki Görüntüle 812195

Farklı fiyat gösteriyor sanırım herkese. Bende Beyaz renklisi ve kırmızı switchlisi için şu şekilde görünüyor fiyat mesela

• Order Subtotal: TRY413.05
  • Shipping Fee: TRY76.16
  • Shipping insurance:TRY8.26
  • Grand Total:TRY497.47
Turkey Direct Mail seçtim ben bu arada. Tüm vergi ve kargo masrafını alırken ödüyorsunuz bu şekilde olunca.

Hocam siyah modeli daha pahalı, siz siyah modelinin vergili haline bakmış olabilir misiniz?
Bakıyorum.

Edit: Bende siyah ve beyaz modeli arasında fiyat farkı bulunmamakta.

Bakıyorum.

Edit: Bende siyah ve beyaz modeli arasında fiyat farkı bulunmamakta.
Switchler fark ediyormuş, benim hatam. Kahverengi olan en ucuzu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00