250 TL klavye önerisi

Ali Altun

Kilopat
Daha fazla  
Fazla uzatmama gerek yok aslında, 250 TL civarlarında klavye almayı düşünüyorum. 3-4 gündür G213'e baktım fakat burada konu açmadan almak içime sinmedi. Öncelikli amacım temizlenebilir olması, temizleyebilir miyim rahat bir şekilde? Ve şu ışık olayı beni çok cezbediyor. Önerir misiniz klavyeyi, yoksa başka bir tane mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala düşünüyorum, RGB aydınlatma önemli benim için G810'a kadar bütçemi yükseltmeyi deniyeceğim. Teşekkürler yardımınız için.

Ne farkları var ki internette bulamadım? G610 var Cherry MX kullanan fakat RGB yok. RGB olan bir şey almak istiyorum, Logitech dışında da alacağımı düşünmüyorum var mı öneriniz

250 TL varken bütçeyi 300 yapıp HyperX Alloy FPS veya G610 almanızı öneririm. Mekanik ve RGB istiyorsanız bütçeniz 500 TL'ye kadar çıkmalı. Switch'ler aydınlatmadan daha önemli. Eğer bu sizin için çok önemli değilse, aydınlatma daha önemliyse ben de Masterkeys Lite L klavyesini öneririm. Hem daha uygun, hem uzun ömürlü ve mekanik hisli Mem-Chenical Switch'lere sahip, ki bu Switch'ler Motospeed klavyelerdeki Blue Switch ile aynı hissiyata sahip, hem de RGB aydınlatmalı.

Motospeed CK-108 Klavyem var. PC varken yaklaşık 2 ay kullandım, şuan PC yok köşede duruyor. Kullandığım süre boyunca hiç bir sorun çıkartmadı, parasını sonuna kadar hak eden bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı