250 TL Klavye önerisi

benkimimbilmem

Kilopat
Merhaba dostum,

2 ay önce Corsair K55 RGB klavye adlım. Bütçe olarak da senin bütçene uygun. Ben şuan için memnunum diğer mekanik klavyelere göre basma sesi de çok rahatsız edici değil zaten benim bu klavyeyi tercih etmemdeki en büyük etken buydu.

Rampage MITHRIL PRO KB-RX8, N11.com'da indirimle 180 TL'ye düşmüş. Bir göz at derim.
NumPad istemediğimi belirttim.
Merhaba dostum,

2 ay önce Corsair K55 RGB klavye adlım. Bütçe olarak da senin bütçene uygun. Ben şuan için memnunum diğer mekanik klavyelere göre basma sesi de çok rahatsız edici değil zaten benim bu klavyeyi tercih etmemdeki en büyük etken buydu.

NumPad istemediğimi belirttim.

250 TL bandında klavye arıyorum. Mekanik olmasını istiyorum, mavi switch pek terciğim değil. Mavi dışında hepsi olur. NumPad olmasın istiyorum. James Donkey gibi markalar önerilmiyor fakat param onlara yetiyor, maalesef.
TRY271.49 20% Royal Kludge G87 87keys Kablosuz Bluetooth 3.0 USB Kablolu Mekanik Oyun Klavye Kahverengi Anahtar Bilgisayar Donanımları from Bilgisayar & Ağ on banggood.com
Böyle bir şey alabilirim belki. Başka öneriniz varsa dinliyorum.
https://www.hepsiburada.com/steelse...zqRRkszPaW-Cg7yQQP4FNLdH39i0QlnwaAp_hEALw_wcB

İndirimli olarak faydalanabilirsin. Benimde kullandığım bir klavyedir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı