250 TL mikrofon önerisi

lordas

Decapat
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar yeni bir konudan herkese selamlar. Uzun zamandır araştırıyorum ama hem profesyonel olmasa da kayıt alabileceğim hem de bana yayınlarda sorun çıkartmayacak bir mikrofon arıyorum. Bütçem maksimum 250TL önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düzgün konumlandırılıp gerekli ses düzeyi ayarları yapılınca Osawa OSW-330 bütçe dostu oluşuyla ve fiyatına göre ses kalitesiyle öne çıkıyor. Bir arkadaşımın kayıt sırasında ses kartının bozulması sonrası kullanmıştık ve mastering yapıldıktan sonra ses kalitesi baya etkileyici olmuştu 😇

Profesyonel olarak düşünüyorsan ve bütçeni arttırabilirsen kesinlikle Shure SM57 öneririm. Fiyat aralığında daha iyi bir mikrofon ile karşılaşmadım.
 
Düzgün konumlandırılıp gerekli ses düzeyi ayarları yapılınca osawa OSW-330 bütçe dostu oluşuyla ve fiyatına göre ses kalitesiyle öne çıkıyor. Bir arkadaşımın kayıt sırasında ses kartının bozulması sonrası kullanmıştık ve mastering yapıldıktan sonra ses kalitesi bayağı etkileyici olmuştu 😇

Profesyonel olarak düşünüyorsan ve bütçeni arttırabilirsen kesinlikle shure SM57 öneririm. Fiyat aralığında daha iyi bir mikrofon ile karşılaşmadım.

Biraz yayın tarafıda önemli benim için.
 

Geri
Yukarı