Bu ikisi arasında AirTies diyorum ben, ilk linkteki. TtNet'ten bende henüz yeni bir modem aldım,kampanya dahilinde 24 aya dahil olarak çıkarıyorlar parasını da.. Hiper Hızlı modem güya, TP-Link'in.. Bana 3 kez Airties gelecek dediler, tp link yolladılar,kaç kez aradım o modem elimde kaldı,airties ile değiştirmelerini istedim,bana stokta hangisi varsa o gelir, yanlış bilgi verilmiş diyolar,öyleyse niye airties diyosunuz? Yani size ne gelirse onunla yetineceksiniz,dalga geçer gibi iş yapıyorlar,parasını almayı biliyolar. Ama verdikleri airties 5650 v2 modemi bu tp-linkten daha iyi olduğu söylenebilir. normal airties5650 modemi 200 tl üzeriyken bunlarda ucuz olmasının nedeni,cihazın orjinal yazılımını değiştiriyor olmaları.. yani bittorrent özelliği yok ttnet'in verdiğinde ve kısıtlamalar var,her şeyi geçtim cihaza modeme direk müdahele ediyorlar,ne yapıp ettiğini takip ediyorlar v.s. kısıtlıyorlar hızı,özellikerlerini v.s Ttnet'ten modem almayın derim,airties 5650 yi orjinal olarak genetiği değiştirilmemiş halde netten alın daha güzeli o. ttnetten modem almayın kesilikle.