250 TL mouse önerisi

Bütçe
150-250 TL
Pekala hocam değerlendireceğim.

Üzülmeyin hocam Logitech'in de mükemmel yazılımı var. O yüzden rakiplerinden hep 1 puan önde.
Sormuştum fakat merakımdan bir daha soracağım. Deluxe nasıl bir markadır? M800 ve M700 gayet hoşuma gitti önerir misiniz?

Hocam pek bilmiyorum ama M800 modelinin yorumlarında G703 le yarışır tarzı şeyler demişler yorumları iyi fakat benim Deluxe hakkında pek bilgim yok maalesef. Galiba M800 modeli PMW 3335 sensör kullanıyor.

Hocam pek bilmiyorum ama M800 modelinin yorumlarında G703 le yarışır tarzı şeyler demişler yorumları iyi fakat benim Deluxe hakkında pek bilgim yok maalesef.
Sağolun hocam. Şuan M800BU ve M700 arasında kaldım. M800BU Viper'ın tasarımına, M700 ise Glorious Model O'nun tasarımına benziyor. Sensörler aynı, M800BU 5 dolar daha ucuz, M700'e daha fazla sipariş gelmiş. Tüm bu kriterleri düşünerek bir karara varacağım umarım. Hepinize çok teşekkür ederim.
AirJET hocam bana M800'ü siz önerdiniz. Yazılımı Çince midir yoksa İngilizce mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı