250 TL mouse önerisi

Bütçe
150-250 TL
Viper Mini ile aynı fiyatta hocam, o zaman Rival 3 öneririm.

Bu mouse küçük eller için pek uygun değil, arkadaş kullanırken zorluk yaşayabilir.

Viper Mini ile aynı fiyatta hocam, o zaman Rival 3 öneririm.
Kusura bakmayın bakmamıştım evet fiyatları aynı. Fakat ben Viper Mini'yi listeye koyacağım.
10 yıl önceki sensor kullanılıyor diye bir şey okumuştum sanki. O yüzden pek de alacağımı sanmam ama teşekkürler öneri için.

Kusura bakmayın bakmamıştım evet fiyatları aynı. Fakat ben Viper Mini'yi listeye koyacağım.

10 yıl önceki sensor kullanılıyor diye bir şey okumuştum sanki. O yüzden pek de alacağımı sanmam ama teşekkürler öneri için.
Siz bilirsiniz hocam ama Deathadder V2 Mini daha iyi bir mouse.

10 yıllık sensör değil pmw 3327 civarında performans gösterdiği için öyle deniliyor. Şahsen ben memnunum yine de sizin tercihiniz. FPS oyunlarında üzmüyor beni.

Hocam bir de Deluxe M800 hoşuma gitti. Wireless sevmediğim için kablolu sürümüne baktım. Hoş duruyor. Bir de M700 var önerir misiniz ?
10 yıllık sensör değil pmw 3327 civarında performans gösterdiği için öyle deniliyor. Şahsen ben memnunum yine de sizin tercihiniz. FPS oyunlarında üzmüyor beni.
Evet ama Katar Pro varken LS'yi seçeceğimi düşünmüyorum.

Hocam bir de Deluxe M800 hoşuma gitti. Wireless sevmediğim için kablolu sürümüne baktım. Hoş duruyor. Bir de M700 var önerir misiniz?

Evet ama Katar Pro varken LS'yi seçeceğimi düşünmüyorum.

Evet şu an fark ettim ve pişmanlık hissi de geldi. Keşke Katar Pro alsaydım bende.

Elinize daha iyi oturur ve tıklama ömrü daha yüksek. Seçim sizin.
Pekala hocam değerlendireceğim.
Evet şu an fark ettim ve pişmanlık hissi de geldi. Keşke Katar Pro alsaydım bende.
Üzülmeyin hocam Logitech'in de mükemmel yazılımı var. O yüzden rakiplerinden hep 1 puan önde.
Sormuştum fakat merakımdan bir daha soracağım. Deluxe nasıl bir markadır ?M800 ve M700 gayet hoşuma gitti önerir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı