250 TL TWS önerisi

UğurKarabelli

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Bayana hediye edilecek kulaklık arıyorum. Bütçe en yüksek bu ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. AirPods tasarımlı, silikonsuz, kibar, küçük, kullanımda asla sıkıntı ve zorluk yaşatmayacak ve beyaz olması öncelikli. Benim bulduklarım;

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2
TWS I12.
QCY T7.
Xiaomi Air2 SE.
Baseus Encok W09.

Artısı ve eksisi yönünden değerlendirebilirseniz memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2:
+Güzel ses kalitesi.
+Derinlik açısından yeterli seviyede Bass.
+Normalden biraz daha uzun süreli sarj.
-Bataryanın ömrü çok ama çok hızlı bitiyor.
-Her kulağa oturmuyor, bende düşüp duruyor.
-Ne yaparsan yap asla düzeltemeyeceğin düşük frekansta "SSSSSSS" sesi.

+Güzel ses kalitesi.
O düşük "SSSSSS" sesi düşük seste kullanıyorsanız müziği baskılıyor gibi hissettiriyor. Çok rahatsız edici. Bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Bayana hediye edilecek kulaklık arıyorum. Bütçe en yüksek bu ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. AirPods tasarımlı, silikonsuz, kibar, küçük, kullanımda asla sıkıntı ve zorluk yaşatmayacak ve beyaz olması öncelikli. Benim bulduklarım;

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2
TWS I12.
QCY T7.
Xiaomi Air2 SE.
Baseus Encok W09.

Artısı ve eksisi yönünden değerlendirebilirseniz memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

Öncelikle şunu belirtiyim ben TWS kulaklıklardan pek anlamam ama zamanında TWS kulaklık arayışına girmiştim sizin gibi ve benim bütçem de 300 liranın altıydı ve o zaman bir sürü iyi model öğrendim. Kendi kulaklığım Mi TW Earphones Earbuds Lite'ı 270 liraya almıştım çok memnun kaldım ama tek sıkıntı ürünün 375 TL olması :(
Önerebileceğim modeller:

+Güzel ses kalitesi.
Teşekkürler.
Öncelikle şunu belirtiyim ben TWS kulaklıklardan pek anlamam ama zamanında TWS kulaklık arayışına girmiştim sizin gibi ve benim bütçem de 300 liranın altıydı ve o zaman bir sürü iyi model öğrendim. Kendi kulaklığım Mi TW Earphones Earbuds Lite'ı 270 liraya almıştım çok memnun kaldım ama tek sıkıntı ürünün 375 TL olması :(
Önerebileceğim modeller:

Hocam önerileriniz slikonlu genellikle siyah ve buds tarzı. Teşekkürler yine de.
Aradım ama bulamadım varsa beyazı link bırakırsanız sipariş geçeyim. Beyazı yok diye listeye eklememiştim
Edit:Hocam bu da slikonluymuş ben başka modelle karıştırdım 😅

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı