250 TL TWS önerisi

immortals

Decapat
Daha fazla  
Dostlar Merhaba,
Telefon görüşmesi ve müzik amacıyla 250 TL bütçe ile TWS kulaklık önerilerinizi beklemekteyim. (Önerdiğiniz özellik-kaliteye bağlı bir tık daha bütçemi zorlayabilirim.) Teşekkürler.

Bu bütçede iyi bir TWS kulaklık bulamazsınız.

Bütçe artmalı.

Bütçe artarsa:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Banyoda kullandım, spor yaparken kullandım, yatarken kullandım her türlü kullandım ve bataryasından memnunum. Mikrofonu biraz zayıf ancak ses kalitesi yeterli seviyede. Bass'ı hissediyorsun. Pasif gürültü önleme özelliği var ve rahatlıkla söyleyebilirim ki spor salonunda ses civarı %80'lerde iken hoparlörün yanında dinlememe rağmen dışarıdan ses duymuyorum. Işıklı kulaklık sevmem diyorsanız orası ayrı ama kulakta şık duruyor. Su geçirmeye karşı dayanıklı ama siz yine de zorlamayın. 2 saatlik spor maratonunun ardından kulağımın terlemesine rağmen kulaklık çalışıyordu.

Bu tarz no name çakma kulaklıklara alınmz kulagınızda patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…