Dostlar merhaba,
Telefon görüşmesi ve müzik amacıyla 250 TL bütçe ile TWS kulaklık önerilerinizi beklemekteyim. (önerdiğiniz özellik-kaliteye bağlı bir tık daha bütçemi zorlayabilirim.) Teşekkürler.
Bu kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Banyoda kullandım, spor yaparken kullandım, yatarken kullandım her türlü kullandım ve bataryasından memnunum. Mikrofonu biraz zayıf ancak ses kalitesi yeterli seviyede. Bass'ı hissediyorsun. Pasif gürültü önleme özelliği var ve rahatlıkla söyleyebilirim ki spor salonunda ses civarı %80'lerde iken hoparlörün yanında dinlememe rağmen dışarıdan ses duymuyorum. Işıklı kulaklık sevmem diyorsanız orası ayrı ama kulakta şık duruyor. Su geçirmeye karşı dayanıklı ama siz yine de zorlamayın. 2 saatlik spor maratonunun ardından kulağımın terlemesine rağmen kulaklık çalışıyordu.![]()
Torima K55 Kulaklık Bluetooth Kablosuz LED IÅıklı Oyuncu 5.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Torima K55 Kablosuz Led Işıklı Oyuncu Bluetooth Kulaklık 5.0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.