250 TL VDSL destekli modem önerisi

Fatihxd53

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 24 Mbps paketim var, TTNET kullanıcısıyım. TP-Link'in verdiği default modemi kullanıyorum. (WD-9970 v3 modeli)
Modemde kopmalar başladı, ping sorunu yaşıyorum. Çekim gücü iyi ama pingim ve indirme hızım çok kötüleşti. Kablolarda ve altyapıda sıkıntı yok. Son zamanlarda olmaya başladı. Bana max 300 Mbps VDSL ve ADSL destekli modem önerebilir misiniz?
Asus DSL N16 düşünüyorum ama kötü diyorlar. Airties 4560 da olabilir ama sağlam şu an piyasada yok, karar veremedim. Bütçe 250 TL maksimum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende DSL N16 var, QOS özelliğini kullanırken bazen modem kendini yeniden başlatabiliyor. Sanırım RAM'le ilgili bi sorun ama sadece internet kullanmak için bence gayet güzel. Arayüzü çok kullanışlı, tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 24 Mbps paketim var, TTNET kullanıcısıyım. TP-Link'in verdiği default modemi kullanıyorum. (WD-9970 v3 modeli)
Modemde kopmalar başladı, ping sorunu yaşıyorum. Çekim gücü iyi ama pingim ve indirme hızım çok kötüleşti. Kablolarda ve altyapıda sıkıntı yok. Son zamanlarda olmaya başladı. Bana max 300 Mbps VDSL ve ADSL destekli modem önerebilir misiniz?
Asus DSL N16 düşünüyorum ama kötü diyorlar. Airties 4560 da olabilir ama sağlam şu an piyasada yok, karar veremedim. Bütçe 250 TL maksimum.
Sıfır yedekte kutusunda duran Airtes 5650 VDSL hiper modemi mi istersen sana satabilirim.
VDSL İnternet'e geçmek için aldım ama altyapı yokmuş.
Satmaya ihtiyacım yok sadece söylemek istedim.
İstersen mesaj yoluyla ulaşabilirsin.

Aliexpressden elindeki modemin yanına bir router al ve öyle kullan Router olarak Xiaomi Mi Router 3G modelini öneririm.
Tahmini Teslimat Zamanı
Ama modem arızalı baya power tuşu falam yanmıyor ısınma problemide var kopmalar var 3 günde 1 genellikle router işimi görmez
Sıfır yedekte kutusunda duran Airtes 5650 VDSL hiper modemi mi istersen sana satabilirim.
VDSL İnternet'e geçmek için aldım ama altyapı yokmuş.
Satmaya ihtiyacım yok sadece söylemek istedim.
İstersen mesaj yoluyla ulaşabilirsin.
Ne kadar piyasası cihazın

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı