250 TL'ye GTX 970 İçin Güç Kaynağı Tavsiyesi

700W garanti etmiyor derken 700-G ürününden bahsediyordum. Ayrıca 12V kanalından tam gücü veren ürünler oldukça pahalı. (600W - 650W - 700W kategorisinde.)

Aralarında 50TL fark var, 12V kanalındaki fark ise 30W. Ben Zalman'ı tercih ederim.

Zalman yani 12V den 630W da zaten sistem için fazla fazla yeterli olacaktır sanırım?

Zalman' da ki 80Plus olayı Bronz değilmiş sanırım ondan açıkçası 50 TL daha verip Cooler Master mı alsak G700 diye düşündüm. Hani elektrik gitmesi vs. olaylarda daha az risk olur gibi Bronz sertifikalarda.

12V kanalından 630W hayli hayli yeter sisteminize. Şaka gibi olmasın fakat sisteminizin çekeceği maksimum güç 300W'ı geçmez.

Zalman'ın GLX serisi tüm ürünlerinde 80+ sertifikası mevcut. LX ve LE ürünlerinde mevcut değil.

Kaynak: http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page1530.htm

cats.jpg

Hocam dikkatli bakmanızda fayda var bence. :) 80 Plus olan model ZM-700 LX modeli.
GLX modellerinde 80+ Bronze mevcut fakat Zalman bunu dile getirmiyor, sebebi bilinmez.
Ayrıca hiçbir zaman üreticinin sitesinde aldanmadım, çünkü farklı kaynaklar en doğrusunu dile getiriyor.

cats.jpg

ZM-700 GLX modelinde 80+ PLUS Bronze yazıyor, tekrar atayım fotoğrafı :)

cats (1).jpg

Hocam dikkatli bakmanızda fayda var bence. :) 80 Plus olan model ZM-700 LX modeli.
GLX modellerinde 80+ Bronze mevcut fakat Zalman bunu dile getirmiyor, sebebi bilinmez.
Ayrıca hiçbir zaman üreticinin sitesinde aldanmadım, çünkü farklı kaynaklar en doğrusunu dile getiriyor.

Eki Görüntüle 34586

ZM-700 GLX modelinde 80+ PLUS Bronze yazıyor, tekrar atayım fotoğrafı :)

Eki Görüntüle 34587

Tamamdır hocam şimdi daha netleşmiş oldu durum :) Zalman hakkında battı, batacak, batıyor almayın ürünü ortada kalırsınız vs. gibi durum nedir? Yani alıp da şimdi PSU 2 yıl garantisi içinde batma durumu varsa servis vs. eksik olmasın?

Ayrıca ilk mesajda belirttiğim gibi sessizlik de önemli PSU da. Eğer Zalman sessiz değil Cooler Master iyi derseniz 50 TL daha verelim? Hatta gerekirse 750W modüler olanı alalım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı