250 TL'ye iPhone 4S alınır mı?

Merhabalar.
Beklentiniz tam olarak nedir bilemiyorum. Bahsettiğiniz şeyleri 4S sorunsuz yerine getirir fakat aşırı yavaş olacağı kesin. Henüz bugün şebeke sorunlu iPhone 5S aldım bisiklet sürerken cebimde çok yer kaplamasın ve Youtube Music kurarım yeter dedim.150TL'ye aldım fakat pişman oldum desem yeridir. Keşke Sansa Clip+ falan baksaydım :( Alet aşırı yavaş. 4S'e asla bulaşmanızı tavsiye etmem.
Saygılar..

250 TL'ye iPhone 4S buldum, sadece WhatsApp, Instagram, müzik ve arada sırada haberlere göz atmak için internet tarayıcısını kullacanağım. Saydığım ihtiyaçlarım için yeterli bir telefon mudur?
En fazla 1 yıl sonra WhatsApp bile destek vermez o cihaza. Instagram hala veriyor mudur bilmiyorum. Bence o fiyata S4 gibi Android cihazlara bakın. Yine yavaş bir cihazdır ama en azından yıllarca tüm uygulamalar kullanılır.

Edit: Instagram artık 4s ile çalışmıyormuş.

250 TL'ye iPhone 4S buldum, sadece WhatsApp, Instagram, müzik ve arada sırada haberlere göz atmak için internet tarayıcısını kullacanağım. Saydığım ihtiyaçlarım için yeterli bir telefon mudur?

reis whatsapp ios 8 e geçti. 4s ios 9. ben olsam almam. iphone 5 almaya bak. ciddi diyom paran boşa gider.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı