Bende var. 3 yıl önce kullanmayı bıraktım. O zaman bile inanılmaz kasıyordu.
Hangi sürümü kullanıyordunuz merak ettim. iOS sürümü göre performans farkı var.
Bende var. 3 yıl önce kullanmayı bıraktım. O zaman bile inanılmaz kasıyordu.
İos 7den sonraki tüm sürümler kasıyordu. 8.4 zaten faciaydı 9da biraz düzelttiler ama sonuçta her türlü yavaş hocam. Telefon çalıyor açtıktan sonra alo demek için 2-3 saniye beklemen lazım yoksa sesin gitmiyor. Çok mecbur kalmadıkça 2020 yılında artık kullanılacak bir cihaz değil. Apple'ın klasik taktiği, yeni model satmak için eski modelleri yavaşlatıyor.Hangi sürümü kullanıyordunuz merak ettim. iOS sürümü göre performans farkı var.
iOS 7'den sonraki tüm sürümler kasıyordu. 8.4 zaten faciaydı 9'da biraz düzelttiler ama sonuçta her türlü yavaş hocam. Telefon çalıyor açtıktan sonra alo demek için 2-3 saniye beklemen lazım yoksa sesin gitmiyor. Çok mecbur kalmadıkça 2020 yılında artık kullanılacak bir cihaz değil. Apple'ın klasik taktiği, yeni model satmak için eski modelleri yavaşlatıyor.
Arka planda 1-2 tane uygulama açıkken bişey açmaya çalıştığında donuyordu.Bir şey daha diyeceğim iOS 9.3.6 sürümü nasildi?
Eğer çok telefona ihtiyacın varsa evde duran kullanmadığım LG G4 stylus var 8 GB telefon ancak iPhone 4S'den daha iyi YouTube Chrome vs hiçbir şeyde kasmıyor.
Ömrünüzden ömür gider. Çok ciddiyim. Yerinizde olsam en az 5 almaya çalışırdım.Çok fazla kasmayacağini düşünüyorum. Neyse sinir edecek kadar kasar mi? Yani fazla kasar mı?
Ömrünüzden ömür gider. Çok ciddiyim. Yerinizde olsam en az 5 almaya çalışırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.