250 TL'ye kadar mouse pad önerisi

Yüzey kalitesi, baskı kalitesi gibi önemli unsurlar bir mouse Pad'in iyi veya kötü olmasında oldukça önemli rol oynar. Zamanında biz de kullandık o tarz şeyleri, QCK'ya geçmeden önce 20 TL'lik masa boyu mouse pad kullanıyordum. Ondan QCK'ya geçince daha önce diğerini nasıl kullandığıma anlam veremedim, zımpara gibi geldi. QCK'dan Klasse'ye geçince de tekrar aynı şeyleri hissettim. Klasse QCK'ya göre çok daha iyi. Emin olun bir kez iyi bir mouse pad kullanırsanız farkı anlarsınız
Kalitelilerde dokununca mouse masanın öteki köşesine kendi mi gidiyor 😆

Siz muhtemelen 20 TL'lik mouse ile 500 TL'lik mouse aynı, ikisi de imleci hareket ettiriyor diyenlerdensiniz. Ya da 50 TL'lik klavye ile 500 TL'lik klavye aynı, ikisinde de tuşlara basıyorsunuz diyenlerdensiniz.😩
Yok kardeşim. Ben mouse önemlidir, altındaki zırva kaç para olursa olsun aynı işi yaparcılardanım. Dayanıklı olsun, mouse'un kendi padlerini eskitmesin, masaya zarar vermesin, gerisi para tuzağıcılar ile de muhabbetim vardır. 😆

Yok kardeşim. Ben mouse önemlidir, altındaki zırva kaç para olursa olsun aynı işi yaparcılardanım. Dayanıklı olsun, mouse'un kendi padlerini eskitmesin, masaya zarar vermesin, gerisi para tuzağıcılar ile de muhabbetim vardır. 😆
O zaman adresinizi verin, size bi Rampage mouse pad gönderelim, bir de Klasse gönderelim. Bakalım hala aynı şekilde düşünecek misiniz? Daha önce hiç 144hz kullanmamış, sadece 60 hz kullanmış birinin, aralarında fark yok para tuzağı demesiyle aynı şey bu :D

Steelseries QcK+ Large iyidir kendim kullanıyorum çok memnunum fiyatını hakediyor fakat piyasada sahtesini çok satıyorlar güvenilir yerlerden almaya dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı