250 TL'ye kadar mouse pad önerisi

Venusse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bu konu hakkında çok fazla soru var ama bir de kendim sormak istedim. Rival 3 mouse kullanıyorum, 2 yıl önce 30 TL'ye aldığım 90x40 mouse pad'im çok kirlenip yıprandığı için daha ömürlü güzel hisli bir şey almak istiyorum. Xrades markasının övüldüğünü gördüm, bu marka Everest gibi pek kaliteye önem vermeyen bir markaya benziyor tabii önerirseniz ön yargımı kırıp satın alacağım. Bütçem 250TL. Tek isteğim CS:GO oynayan biri olarak aşırı hızlı flicklerimde mouse'un sağ çevirdiğimde sola gitmemesi :D. Mouse pad yüzünden DPI biraz arttırıp oynamak zorunda kalıyorum. Xrades kullananlar bu problemle karşılaştıysa ricam olsun söylesin. Eğer bu durum Xrades gibi markalarda görülüyorsa dünyanın en gereksiz harcamasını yapıp Qck pad alacağım.

Mousepadini leğene veya duşakabine atıp üzerine deterjan-şampuan artık ne varsa döküp sarı bezle çitilersen ilk günkü gibi olabilir. Ben deterjanla yaptım, kayganlığı aşırı arttı.
Hiç kullanmadım ama Xrades'i dediğin gibi öneren çok kişi var. Her mousepad konusunda ismi geçiyor. Sürü psikolojisi midir yoksa cidden kaliteli mi onu kullanan cevaplasın.

Xrades almak isteyenler için söylüyorum;
Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum 3 adet FPS oyunu test ettim, sonuçları ise gayet iyiydi. Dediğim gibi eğer sol veya sağ flicklerinizde mouse'nuz istenilen noktaya gitmeyip saçma sapan ivmelemeler yapıyor ise bu mouse pad'de o sorun yok. Tabi bu dediklerim benim kullandığım SteelSeries Rival 3 için geçerli. Mouspad'in altı kaymaz falan değil yapışmıyorda kaymak gibi kayıyor çok sıkı bastırdığınızda, neyseki çift taraftlı bant hayat kurtarır. Belki masamla alakalı bir durumdur bilmiyorum. Rengi dikişleri güzel ben tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı