250 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
250Tl

xAlChak

Decapat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
296
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC'de oyun oynamak için kulaklık alacağım kafa üstü istiyorum. Pedleri yuvarlak kulağa basan değil etrafını saran ovellerden olması gerek. Bütçe 250 TL bir tık aşabilirim ama. Şu an kafamda Rampage Rogue veya Rampage Manly var. O tarzda bir kulaklık istiyorum.
 
PC'de oyun oynamak için kulaklık alacağım kafa üstü istiyorum. Pedleri yuvarlak kulağa basan değil etrafını saran ovellerden olması gerek. Bütçe 250 TL bir tık aşabilirim ama. Şu an kafamda Rampage Rogue veya Rampage manly var. O tarzda bir kulaklık istiyorum.

Rampage almayın hocam.
 
Rampage almayın hocam.

Herkeste bir Rampage almayın olayı var anlamıyorum niye. Everest'in klavye ve faresini kullanıyorum 2 yıla yakındır. En ufak bir sorun bile yaşamadım. Tanıdığım insanlarda kullanıyor onlarda da bir sorun yok. Şimdiye kadar bir arkadaşım garantiye gönderdi onda da segment sorun çıkarmadı. 1E1 değişim yaptılar. Niye alınmayacağını söylermisiniz?
 
Herkeste bir Rampage almayın olayı var anlamıyorum niye. Everest'in klavye ve faresini kullanıyorum 2 yıla yakındır. En ufak bir sorun bile yaşamadım. Tanıdığım insanlarda kullanıyor onlarda da bir sorun yok. Şimdiye kadar bir arkadaşım garantiye gönderdi onda da segment sorun çıkarmadı. 1E1 değişim yaptılar. Niye alınmayacağını söyler misiniz?

Ürünleri genelde kalitesiz oluyor Rampage farem var bazen çalışmıyor klavye basmıyor kulaklık koptu kalitesiz.
 

 

Yeni konular

Geri
Yukarı