250 TL'ye kulaklık önerisi

orhan yıldız

Kilopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
344
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemi topladık aylar geçti bir kulaklık alamadım. Nedeni çok basit hiçbir şey bilmiyorum taleplerim ektedir. İlgililere teşekkür ederim.
1- Terlemeler karşı kumaş petleri olan kafayı yormayan.
2- Sesi çok kısık çıkan birisi olarak hafif sesleri alan mikrofonu olan.
3-Genellikle MMORPG ve Hikaye tabanlı oyun oynayıp müzik dinlerken FPS türünde ses kasabilme imkanı olan 7.1 teknolojili.
4- Bütçe kısıtı dolayısı ile kablolu kulaklıklar daha uygun olacak diye düşünüyorum..
Bütçe olarak daha ekran kartı fiyatları düşmeden 6600 XT içeren sistemi 25 bin civarına topladım uzun süre kullanırım diye kendimi avutuyorum söyle 4-5 sene gideri var denilebilecek bir kulaklık için kendimi biraz daha zorlayabilirim 250'den başlar 750'e kadar gider diye düşünüyorum.
Merak edenler için sistemim.
 
Rampage X-Ranger 7.1 RGB LED
Ben bu kulaklığı kullanıyorum memnunum baya ama kulaklık geldiğinde kafana göre bir kere ayarını yapman gerekiyor yoksa kafanı çok sıkar kulakların rahatsız olur ayarını yapmak içinde elinle zorlaman gerekiyor kırılır diye korkmana gerek yok çok sağlam hiç bir şey olmaz ses alma seviyesi olarak ayarını sen yapabiliyosun ve eğer istersen başka odadan bile sesini alabiliyor kulaklık fps oyunlarda da hyperx kullanmış biri olarak kesinlikle daha iyi olduğunu söylemem lazım 7.1 teknolojisine sahip bu arada rahatlık olarak da aşırı rahat kocaman bir kulaklık zaten kulağın içinde kalıyor kulaklığın üstüne gelmiyor ama negatif yön olarak yaz aylarında bazen 7-8 saatlik kullanımlarda biraz terlettiği oluyor ama bu kadar büyük bir kulaklık bu kadar rahatlık sağlarken bu terletme çok normal az bile terletiyor yani
 
Başlığı değiştirmişler 250tl kulaklık mı olur?
Başlangıç seviyesi olarak 250 yazdım 750'e kadar yolu var dedim. Ortalama 500tl olmalı tabi az daha eklersen daha sağlıklı bir ürün alabilirsiniz diyen olursa çekinmesi başlıktan dolayı kaçmayın lütfen.

İyi bir müzik sever olarak sesleri net vermesini de göz ardı etmeyelim

Bu arada eğer kalitede sorun olmayacak ise hem kablosuz hem de kablolu olarak kullanım imkanı veren bir kulaklıkta olabilir.

Ayrıca mikrofonu olmayıp harici bir mikrofon önerebilir iseniz buna da açığım bütçeye eklemeler yapılabilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı