Ürünü aldım ve skatezleri hafiften yıpranma var ama normal diyorum ona da dolap uygulamasında 50-70 TL'ye skatez mevcut mouse için iyice yiprandiktan ve gorevini yitirdikten sonra değişim sağlarım elime oturusunu beğendim malzeme kalitesi razera göre çok çok daha iyi tamamen elimle bütünleşiyor gibi adeta Venom gibi hissettirdi tuş hissiyati dandik değil ağırlığı ve sensörleri çok iyi FPS oyuncusu olarak aim ve titreme, tutarlılık için çok iyi çünkü hafif mouselarda aimim kayiyor skatezleri yıpranmasına rağmen mouse padde Razer'dan daha iyi kayıyor daha rahat şimdilik deneyimim bu kısa bir sürede akşama doğru fotoğraflarla daha iyi bir inceleme yapacağım.
Şu an çok tuhaf bir şey yaşıyorum mousepadim de hiçbir türlü sensör algılamıyor ama başka yere koyunca imleç hareket ediyor adamı arayıp sensoru bozuk bunu diye bir ton laf ettim bir de mouse padden dolayı sorun yaşıyorum şimdi iyi mi? Vay arkadaş
Arkadaşlar ürünu mecburen iade edip Rival 600 aldım 100 TL daha verip ürünün üstüne G402 mousepadim de çalışmadı saçma bir şekil de masam da düz olmadığı için tam mousepadsiz de kullanamazdim çok saçma bir şey di sanırım sensör eski olduğu için böyle bir sorunla karşılaştım.