250 TL'ye Logitech G402 alınır mı?

Bütçe
300
Evet satış linki.

2. el olarak alacağım kutulu temiz şekilde ama internet sitesi linklerini şöyle atayım.

Büyük ihtimal 2.el, link paylaşmayın hocam arkadaşlar çalabilir sizden.

Arkadaş tanıdık Rival 3 Wireless 250 TL'ye mevcut skatezleri yok ama var ama arkadaş çıkarmış mouse pad çiziyor diye almak istemedim onun linkini paylaşırım ama isteyen olursa.

Nereden buldunuz hocam 250 TL'ye, bence kesinlikle alınır mümkünse link paylaşın biz de alalım.

2. el olarak.

G402 size daha iyi uyar hocam, sensörde ise küçük bir fark var. Yani Rival 3 almaya değmez.

Peki DeathAdder essential beyaz modelini ne kadara satabilirim 2. el olarak çünkü yeni aldım ve bayağı temiz şekil de duruyor. 200 TL'ye ilana koymayı düşünüyorum.

Sifir G402 o fiyata imkansiz.

Sıfır değil zaten 1 senelik ürün pazarlık ile 250 TL'ye indi fiyatı kutusu yok faturası var ürünün temiz skatezleri vs tuşları falan yoksa Rival 3 yani şu an gel gitteyim.

Dediğim gibi ürünlerin 0'daki fiyat farkındanda kalite belli oluyor. G402 al yoksa parayı çöpe at daha iyi.

Teşekkür ederim tavsiye için G402 internet kafede geçen kullandım ve cidden elimi çok iyi kavradı tek hoşuma gitmeyen kısmı buton kıs mıydı sol baş parmak hizasındaki onu da sanırım iptal ederim çünkü basarım bolca ben oraya 😁 😁 😁

Teşekkür ederim tavsiye için G402 internet kafede geçen kullandım ve cidden elimi çok iyi kavradı tek hoşuma gitmeyen kısmı buton kıs mıydı sol baş parmak hizasındaki onu da sanırım iptal ederim çünkü basarım bolca ben oraya 😁 😁 😁
Logitech yazılımından iptal ediliyor zaten, iyi kullanımlar dilerim alıcaksanız.

Logitech yazılımından iptal ediliyor zaten, iyi kullanımlar dilerim alacaksanız.

Yarın aldıktan sonra deneyimlerimi sizlerle aktarırım teşekkürler yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı