250 TL'ye mekanik olmayan klavye önerisi

250 tl bir bütçe için trust rampage gibi markaları doğru bulmuyorum açıkçası. O paraya logitech g213 alınabilir indirimde iken hem mekanik değil hem bilek desteği var hemde logitech kalitesini yaşamış olursun :D

Bu kadar para verecekseniz neden mekanik olmasın istiyorsunuz anlayamadım. Ben de bildirim almak için bu mesajı yazıyorum.
Çünkü bu fiyat bandındaki mekaniklerin sağlam ve iyi olduğu aşikar.
250 tl bir bütçe için trust rampage gibi markaları doğru bulmuyorum açıkçası. O paraya logitech g213 alınabilir indirimde iken hem mekanik değil hem bilek desteği var hemde logitech kalitesini yaşamış olursun :D
Onuda düşünüyordum ama makro tuşları olmadığı için vazgeçtim. Benim attığım linkteki ürünü nasıl yorumlarsınız ?

150 liran cebinde kalsın.
Attığım linkte onun aydınlatmalı olanı, aydınlatma olması şart. Teşekkür ediyorum cevabın için.
Çok fiyat farkı yok.
Almışken en az yarı mekanik alın bari.
Evet hocam fiyat farkı yok fakat ne bilek desteği var ne de makro tuşları. Teşekkür ediyorum ilginiz için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı