250 TL'ye sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
200-250

tekno.erhan123

Hectopat
Merhaba dostlar. Günlük yazı işlerim, internette gezinmek için ve ara sıra film izlemek için tüm parçaları ikinci el 250 liraya kadar sistem toplamak istiyorum. Oyunla işim olmaz ekran kartsız da olabilir iyi iş gören bir Intel onboard ve Dual Core olabilir. İkinci el kasa fiyatlarına baktığımda en kötüsü 400 - 500 alınacak gibi değil.

Not: Ekran, klavye, mouse, VGA kablom var.

İşlemci.
Anakart.
RAM.
Harddisk.
PSU.
İşlemci soğutucu.

Kasa kullanmayacağım tahtadan el yapımı güzel bir projem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 250 TL'lik sistem yok, unutun onu.

Varsa bana da bir tane ayırın!

Zaten PSU kafadan götürüyor 250 lirayı kardeşim. Bırak boş işlerle uğraşmayı, 250 liraya şanslıysan Raspberry Pi tarzı bir şey bulabilirsin.

Edit: Ya da Lösev'e bağışlayarak daha faydalı bir iş yapmış olursun.

Üzgünüm ama 250 TL'ye PSU ve işlemci soğutucunun fanını anca alırsınız. İmkansızı beklemeyin yani.

İşlemci: E8400 (40 TL)
Anakart: G31-P13 (100 TL)
RAM: 2 GB DDR2 (25 TL)
Ekran kartı: Ne bulursan artık ama bunu alabilirsin (30-50 TL)
HDD: 80GB (25TL)
Kasa: 40TL.
Toplam: 265 TL.

Hocam 250 TL'lik sistem yok, unutun onu.

Varsa bana da bir tane ayırın!

Üzgünüm ama 250 TL'ye PSU ve işlemci soğutucunun fanını anca alırsınız. İmkansızı beklemeyin yani.

250 TL'ye gayet de sistem toplanır. Sadece biraz kafanızı kaldırıp araştırma yapmanız lazım onu da yapamıyorsanız oturun oyun falan oynayın.

Çok güzel sistem cidden internet Explorer da gezinir artık herhalde biz bilmediğimiz için oturduk oyun oynuyoruz.

Böyle 250 oluyor harddisk eklemedim onu Letgo'dan falan daha ucuza bulabilirsiniz gitti gidiyordan.
Eğer toplayacaksanız Windows XP'den fazlasını kurmayın.
RAM'den 2 tane alın öyle hesapladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…