Alan arkadaş da bununla Cyberpunk oynamayı beklemiyor. En azından boş boş mesaj yazmak yerine bir faydamız oluyor. Sizin işiniz gücünüz bu fiyata PC mi toplanır bu fiyata sadece kasa alırsın vs laflar olduğu için haklısınız tabii.
Alan arkadaş da bununla Cyberpunk oynamayı beklemiyor. En azından boş boş mesaj yazmak yerine bir faydamız oluyor. Sizin işiniz gücünüz bu fiyata PC mi toplanır bu fiyata sadece kasa alırsın vs laflar olduğu için haklısınız tabii.
Biz de diyoruz ki bu fiyata kötü bir şey alıcağına biraz daha biriktir. Tabi ki Cyberpunk oynamayacak ama 250TL'lik PC internette gezmek için bilr çok az. Attığınız sistem arkadaşın bir işine yaramayacak siz de biliyorsunuz bunu biz bilmediğimizden değil biraz daha bütçeyi arttırsın daha yazdık onları.
Biz de diyoruz ki bu fiyata kötü bir şey alıcağına biraz daha biriktir. Tabi ki Cyberpunk oynamayacak ama 250TL'lik PC internette gezmek için bilr çok az. Attığınız sistem arkadaşın bir işine yaramayacak siz de biliyorsunuz bunu biz bilmediğimizden değil biraz daha bütçeyi arttırsın daha yazdık onları.
Adam yazi yazip, film acacak sistem istiyor zaten. Diyojen'in meshur sozu aklima geliyor sizin gibi insanlari gorunce; golge etme baska ihsan eylemem. Fikriniz yoksa yorum yapmayin kalabalik olmasin ihtiyaci olan bir sürü insan var 250 500 TL arasi sistemlere faydali olana sayginiz olsun. Anlayana bu soylediklerim yeterli olur
Ne kadar karaktersiz boş insan var arkadaş. Neler yazdım ne cevaplar geldi. Herkes kendine yakışanı yapar ve yaşar bu dünyada.
Yardımcı olan tüm anlayışlı dostlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum önerilerinizi araştırıp emek verip sistemi en kısa sürede kuracağım. Konu kilitlenebilir.
Merhaba öncelikle, ilk rehberim olduğundan bazı hatalarım olabilir lütfen kusura bakmayın. 350 TL gibi çok düşük bir bütçe ile webde kolayca gezebileceğiniz, derslerinize girebileceğiniz, hatta birkaç oyun bile oynayabileceğiniz bir sistem toplamaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. Sistemi ikinci...