250 TL'ye SSD Tavsiyesi

Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

250 TL bütçem var, günde 20 GB dosya indiren birisiyim. İndirdiğim dosyalar IDM ile iner, birliştirmesi vs. zulüm durumda.

Sata 3 girişi olan, beni en az 3-4 yıl idare edecek bir SSD arıyorum.

Boyut 120 ile 240 gb arasında olabilir.

Benim almayı düşündüğüm SSD modelleri;

Silicon Power S60 240 Gb Sata 3 Ultra Ince Ssd 32065161 - n11.com

Kingston ORM-SV300S37A/240G 240GB SATA3 V300 SSD Disk - Gold.com.tr
veya
Sandisk SDSSDP-128G-G25 SSD Disk - Gold.com.tr

NOT: Bilgisayar kullanımım yazı yazmak, film izlemek ve internette dolaşmaktan ibarettir. İndirdiğim dosyalar dizi ve film arşivi içindir. Onlar harici diskime aktarılır. Dolayısı ile 240 GB fazla gelir diye düşünüyorum.

Korkak Adam, 840 Evo 250GB 400 TL. Benim düşüncem eğer SSD'ye çok şey kuracaksanız ilk seçenek. Yoksa 120GB Evo tavsiye ederim. 200TL idi kendisi. Çok iyi bir F/P ürünü. Pişman etmez asla :)

120GB yeterli derseniz Samsung 840Evo tavsiye ederim. 120GB kullandım daha önce memnundum şuan 250GB modelini kullanıyorum memnunum. Bende IDM ile indirme yapıyorum, HDD ile birleştirmesi eziyet oluyor. Dosyaları indirip, birleştirme yaptıktan sonra HDD'ye taşıyorum. Sende eğer böyle yapıyorsan mantıklı. Ancak taşıyacak başka bir yerin yoksa 250GB modelleri düşünmelisin veya SSD'den uzak durmalısın. Rapid modu açık olduğunda Windows 8.1'de "oturum açılıyor" yazısını görmeden masaüstü geliyor karşıma. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı