250₺ Wi-Fi Adaptör veya PCI Express Kart Tavsiyesi

• Konuyu başlatan MTN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 560
Makaleler
1
Daha fazla  
İş yerindeki bilgisayara yakında kablo takacak yer olmadığı için Wi-Fi gerekiyor. Iphone X telefonumda Wi-Fi 2 çubuk çekiyor yani sinyal çok da kötü değil ama elimdeki WI-FI adaptörü 10 senelik olduğu için çalıştırmakta çok sıkıntı çekiyorum (10 Ping alıyorum fakat kopma sorunu var) . İş yeri otel olduğu için ağ donanımları güncel. Yüzden fazla Access Point olduğunu biliyorum. Onun için ben de yeni bir USB adaptör yada PCI-e kart arıyorum. Amazon'dan olursa sevinirim.

www.amazon.com.tr/dp/B0859M539M/ref=asc_df_B0859M539M1620775980000/ Bu model iyi gibi duruyor, kullananınız var mıdır acaba?
Yok mu önerisi olan? Asus wl-167g v3 ve TP-Link Archer-T3U-Plus denedim fakat bunların çekim mesafesi yeterli olmadı, çekim gücü daha yüksek bir cihaz önerebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkteki ürün güzel duruyor. Dual Band özelliği de var.

2x5 dBi çift antenli USB bağlantılı TP-Link kullanıyordum. Evim 2 katlı olduğu için üst katta uzatma kablosuyla odanın dışına çıkarıp kullanmaya çalışıyordum ancak yine de verim alamadım. Daha sonra PCI bağlantılı AX200 aldım. Bilgisayar odanın içinde olmasına rağmen dışarıda bulunan USB TP-Link'ten çok daha iyi çekiyor ve stabil. AX200 kartı laptop içinde aldım ve çok memnunum. Mümkünse AX200 almaya çalışın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı