2500-2600 TL Oyun İçin Kasa Tavsiyesi

John15

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2015
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi kasa için 2500-2600 TL bütçem var ve F/P ürünü bir oyun kasası toplamak istiyorum. Kendim bazı parçaları belirledim ancak fiyatı tutturamayıp yukarı çıkarttığım için sizlere danışmak istedim. Mesela anakarttan ne kadar kısıp ekran kartına para yatırmam gerek gibi şeyler. Parçaları ucuzdan alabileyim diye Sinerji'den toplayıp montajını kendim yapacağım. İşlemci olarak Intel ve ekran kartı olarak Nvidia ilk tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar.
 
Belki bu olabilir yada daha farklı önerileri olan varmı ?

pc2.png
 
Anakart abartı olmuş gerisi güzel , H97 Pc Mate alsın artan paraya illa Nvidia istiosa Gtx960 4Gb modelini alsın.

Arkadaşın söylediği gibi GTX 960 şu an benim için en uygun ekran kartı olacaktır. Yalnız bunu almak için işlemciyi biraz düşürmem gerek. i5 4590 değil de 4460 alsam yine işimi görür diye düşünüyorum ? Ayrıca anakart olarak H97 PC Mate performans olarak nasıl ? Bir de dolaşırken gözüme takıldı. Z97 PC Mate ile arasında ne gibi farklar var performans olarak ? Bir de son olarak kasa ve güç kaynağı beraberinde olan ZALMAN Z11 NEO 700W ATX MidT kasa kullansam parçaların boyutları felan kasaya uygun olur mu ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı