Daha fazla
- Meslek
- Ofis Elemanı
2500-2600 TL gibi bir bütçem var. Anakart, işlemci ve RAM gerekiyor. Aklımda sadece işlemci kesin olarak belli. Ryzen 5 2600 düşünüyorum. Fakat anakart ve RAM konusunda aklımda birden fazla soru var. Şöyle ki m-ATX anakartlardan hoşlanmıyorum. (Takıntı meselesi.) Daha sonra RAM'leri kit olarak alırsam anakarta param fazla kalmıyor. Anakart olarak MSI B450 Gaming Plus ya da B450 TUF Plus gaming arasında kaldım. Ya da anakartı bu iki modelden birisini alsam RAM'ı de 8 GB 3000 MHz tek modül yapsam çok fazla performans kaybım olur mu? Ayrıca sonradan alınan 8 GB tek modül önceden takılan RAM ile uyumlu olur mu? Son olarak da parçaları Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum ama diğer sitelere göre pahalı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Güvenilir ve makul fiyatlarda nasıl bir anakart + işlemci + RAM set halinde alınabilir.
Sizlerin tavsiyelerinizi de bekliyorum. Her türlü alternatif tavsiyeleri değerlendirebilirim.
Sizlerin tavsiyelerinizi de bekliyorum. Her türlü alternatif tavsiyeleri değerlendirebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: