2500-2600 TL'ye oyun için laptop

Leomefisto

Megapat
Daha fazla  
Bütçem belirttiğim gibi 2500-2600 limit olarak budur, tam olarak bu fiyatta laptop önerilerinizi alabilir miyim ?
Başlıkta da yazdığı gibi oyun için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun laptopları 3000 liradan başlıyor maalesef. Arkadaşın önerdiği laptoplar GT-M serisi ki bu da oyunlara çok başarılı bir ekran kartı değil. İsterseniz masaüstü toplayalım.

Oyun laptopları 3000 liradan başlıyor maalesef. Arkadaşın önerdiği laptoplar GT-M serisi ki bu da oyunlara çok başarılı bir ekran kartı değil. İsterseniz masaüstü toplayalım.
2.600 TL'ye ne toplanır ki hocam. Bu laptopta GTA 5'i orta ayarlarda açar. Topladığımızda, fazla fark olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
2600 TL ye GTX1050Tİ li sistem toplanır aradaki farka bak istersen 920MX ile GTX1050Tİ arasında dağlar kadar fark var ama arkadaşımız laptop istemiş bizde laptop öneririz.

Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Tİ ile sistem toplanırsa GTA V'i full ayarda 70+ FPS açar yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen @BerkayKöse.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve bu ekran kartı sizin mobil ekran kartınızdan 2 kat performanslı desek yeridir.

Asla laptop alma tavsiye etmem 2600 tl ye istedigin oyunu acan kasalı pc toplayabilirsin laptopda oyun oynayacaksan en kötü 5000-6000tl arası laptopa bakacaksın ki sana güzel bi oyun tadı versin ben laptop aldım arkadaşların önerdiği gibi hiç bi oyunda 30fps üstü göremiyorum bilgine 2500tl ye almıştım Amd kartlı.

Masaüstü elbet daha performanslı ve ileriye dönük olsa da illa laptop isteyen birilerine yav ne yapacan al masaüstü demek mantıklı değil.
Evet masaüstü o fiyata iyi donanım koyuyorsunuz da sadece kasayla o iş bitmiyor. En basitinden monitör hesabı yapmıyor çoğu kişi. Sanki monitör var gibi hesap yapmaya gerek yok. Haliyle fiyat da artıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı