2500-3000 Arası Laptop Önerisi

StEw4rT

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar! Bu sene üniversiteye gideceğim için ve yurtta masaüstünü kullanmam biraz sıkıntı olacağı için yeni bir laptop almayı planlıyorum. Fakat abimden gördüğüm kadarıyla laptoplarda ki ısınma sorunu performansı aşırı etkiliyor. Kendime bir masaüstünü az çok toplayabilecek kadar anlıyorum. Ama laptoplardan gram anladığımı söyleyemem. O nedenle yardımlarınızı esirgemezseniz memnun olurum. :)

Laptop'ta aradığım özellikler:
- Aşırı ısınma sorunu olmasın.
- Teknik servisi yardımcı olabilsin. ( " Ping ne abicim? " diyen bir TTNet çalışanından sonra bu özellik çok önemli gibi göründü bana. )
- Yeni dönem oyunlarını oynarken orta seviyede ( Gönül ister Ultra, ama yeni çıkacak oyunların ne olacağını bilemem. ) kasmadan ve bilgisayarı çok zorlayıp ısıtmadan oynatabilsin. ( En azından GTA V ( PC ) - Dying Light gibi yeni dönem oyunlarını. )
- Taşınması kolay olursa çok iyi olur. ( Bölümümde kodlama dersleri de olduğu için gerekli olacaktır eminim. )

Fazla bilgim yok, ama yukarıda ki özellikleri sağlayabilecek bir laptop biliyorsanız benimle paylaşmanızdan memnun olurum. :)
 
Merhaba bende bu sene elektrik elektronik mühendisliğine başlayacağım. Laptop almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarı ile Asus x550jx-xxo099d modelini almayı düşünüyorum. Isınma problemi yokmuş taşıma zorluğu yok oyunlarda da gayet yeterliymiş. Sadece kasası biraz kalitesizmiş. Bu laptopa bakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı