2500-3000 Telefon Önerisi

Zenfone 5 şu an kullanıyorum hatta. 1999TL iken önsipariş konusu burada açmıştım. O fiyata alınabilecek en iyi orta üst segment telefonlardan. Şimdi 2499 TL. Bu fiyata alternatif seçenekler çok, o yüzden çok bir caziebesi yok.

Zenfone 5 kamera, tasarım olarak üst segment telefonlarla kapışır. Fakat işlemci olarak güncel olsa da orta segment bir telefon. O yüzden uzun süre kullanacağım diyorsanız 5 değil 5z almanız önerilir. O fiyatlara çıkabiliyorsanız biraz daha eklemeniz daha iyi olur.

Örneğin popüler Çin menşei telefonlardan Xiaomi Mi8 garantisiz olarak piyasada şu an 3300 TL civarlarında. 5z ise SD 845 işlemcili olarak distrübütör garantili olarak o fiyatlarda satılıyor.

2500TL bandında ithalatçı garantili Mate 10'a bakın. Rengi seçtiğinizde fiyatın 2529TL olduğunu görürsünüz. Huawei Mate 10 64 Gb Tek Sim Cep Telefonu GittiGidiyor'da 352685496

Bir önerim ise 10 ay elden veya karttan taksitle 1999 TL olan geçtiğimiz senenin amiral gemisi telefonu LG G6. Lg G6 Siyah Akıllı Telefon (H870)

Evet arkadaşlar 5z önerilmiş gerçekten de güzel bir telefon ama 3300 çıkmam mümkün değil. Oyun performansı vs çok önemli değil. Önemli olan günlük kullanımda akıcı olması ve maksimum süre kullanabilmek. Garantisiz olarak veya ithalatçı garantili gibi riskli toplara ise hiç girmek istemiyorum. Vatan/teknosa gibi gittiğimde muhatap bulabileceğim bir yerden alacağım. Buna göre öneriler gelirse mutlu olurum. Herkese teşekkürler.

Xiaomi markası Vadi istanbul ve Forum İstanbulda mağaza açıyor ağustosta çalışmalar bitip Mi 8 gibi yeni telefonların satışına başlıyacağını tahmin ediyorum bence biraz bekleyip Mi 8 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı