2500-3000 TL 100-144 Hz monitör önerisi

Syrblo

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir laptopum var. i5 2410M, 8 GB RAM ve GeForce 315m var. Özellikleri iyi değil o yüzden Windows 10 çok kasıyordu ben de Linux Mint Xfce kurdum.

Şu anda bilgisayarla basit şeyleri yapabiliyorum. Oyun oynamak için browser üzerinden GeForce NOW ile oyun oynuyorum. Evde internetim gayet iyi. TurkNet 100Mbps kullanıyorum. Ping sorunum yok. Ethernet çekeceğim Ping'i daha da düşürmek için. Eski olunca bilgisayar, çözünürlük o kadar da iyi değil bu yüzden harici bir monitör takmak istiyorum. 1920x1080 destekleyen bir monitör istiyorum. Normalde yenileme hızı fark etmez ama gelecekte de işe yarasın istediğim için 100Hz-144Hz olursa iyi olur. İnç çok önemli değil ama 20'den aşağı olmazsa iyi olur. HDMI veya VGA portum var.

2500 liraya veya eğer değecek bir monitör varsa 3000 TL'ye çıkabilirim. Sıfır monitörlerde bu özelliklerde bir şey dikkatimi çekmedi. İkinci el monitör hiç kullanmadım ama eğer güzel bir şey varsa ikinci el alabilirim. Fiyat çok kısıtlı biliyorum ama bütçe daha fazla olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı