2500-3000 TL Arası Bilgisayar Toplama

KaanHan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin ben neredeyse 5-6 yıldır
- Intel Pentium E2180 2.0GHz
- 2 GB Ram
- 256GB Harddisk
- ATI Radeon HD 4350 1GB 64Bit
Bilgisayar kullanmaktaydım bu bilgisayarda 70'den fazla oyun bitirmişliğim var ama her bilgisayar gibi bu bilgisayar da sonunda antika oldu :D Siz bana 6-7 yıl her oyunu oynayabileceğim 2500-3000 TL arası sağlam bir bilgisayar toplayabilirmisiniz?

Herkese kolay gelsin ben neredeyse 5-6 yıldır
- Intel Pentium E2180 2.0GHz
- 2 GB Ram
- 256GB Harddisk
- ATI Radeon HD 4350 1GB 64Bit
Bilgisayar kullanmaktaydım bu bilgisayarda 70'den fazla oyun bitirmişliğim var ama her bilgisayar gibi bu bilgisayar da sonunda antika oldu :D Siz bana 6-7 yıl her oyunu oynayabileceğim 2500-3000 TL arası sağlam bir bilgisayar toplayabilirmisiniz?
Çevre birimleri hariç olacak değil mi? Sadece kasa.

Güzel bi sistem oldu alacaksan hayırlı olsun.
Ekran.PNG

@Ahmet Burak Sırf oyun için toplanan bir sistem için SSD + CPU fanı gereksiz. Ayrıca 3000 TL'lik sistem için R9 280X yakışmaz(Sakın küçümseme olarak görme, sistemin eksiklerini söylüyorum, bilgi paylaşmak içindir) :)
Ben de sana bir AMD sistem sunuyorum. Bence bu sistemi almalısın.

Ekran Alıntısı.PNG

@Ahmet Burak Sırf oyun için toplanan bir sistem için SSD + CPU fanı gereksiz. Ayrıca 3000 TL'lik sistem için R9 280X yakışmaz(Sakın küçümseme olarak görme, sistemin eksiklerini söylüyorum, bilgi paylaşmak içindir) :)
Ben de sana bir AMD sistem sunuyorum. Bence bu sistemi almalısın.

Eki Görüntüle 3871
Bu işlerde yeniyim. Eleştirilere de açığım. Eksiklerimi söylediğin için teşekkür ederim. :)

ZEYB.jpg
Arkadaşlar Tavsiyeleriniz için cidden çok teşekkür ederim . :) Topladığım bu bilgisayar nasıl iyimi sizce ?

Hayır, eski nesil bir işlemci ve anakart artık seçilmemesi gereken bileşenler. GTX 760 ise 3000 TL'lik bir sistem için seçilmemesi gereken bir ekran kartı. Benim önerdiğim sistemi almanı tavsiye ederim. Eğer bütçen yükselebiliyorsa işlemci soğutucusu al.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı