2500-3000 Tl arası gamebook önerisi

Emre Sancar

Kilopat
Katılım
26 Kasım 2013
Mesajlar
397
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, bana 2500-3000 Tl arası bir gamebook arıyorum. Siz ne önerirsiniz ? Ben Lenovo y510p sli, Asus n550jv ve Msı GE70 2OE arasında kaldım. Ekran büyüklüğü falan önemli değil, oyun oynarken ısılar 75 dereceyi geçmesin, kasa kaliteli olsun istiyorum. Şuan aklımda Lenovo y510p var fakat sli modeli falan ısınıyor diyorlar karar veremedim.
 
İlla 3 ünden biri olacak diyosan ve oyun için istiyosan kesinlikle msi. Neden diye sorarsan ekran kartı diğer ikisinden üstün ayrıca soğutma konusuna gelirsek msi daki soğutmayı ikisindede bulamazsın ki buna birde turbo fan eklenince arada buyuk bi fark oluyor. Diğer bi alternatif olarak monsterlere bakmanı öneririm.
 
Kasa kalitesinde Asus önde ama soğutmada Msi önde ve Msi tamamen oyuna yönelik. Msi daki performansı Asusta alamazsın ekran kartı belleği seni yanıltmasın. Lenovo ya gelirsek her oyun SLI desteklemiyor bide aşırı ısınma eklenince bence elemen gereken ilk model bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı