2500-3000 TL Arası Oyun Bilgisayarı Toplama

En merak ettiğim şeylerden biri performans için işlemci ne kadar önemlidir.

• Oy verenlerin toplamı
    30
Öncelikle söylemek istediklerim var ; 6.Nesil en yeni teknoloji bir sistem bu kesinlikle i3 diye ön yargılı yaklaşma :) Eski nesil i5'den daha iyi. Sonrasında , bellekler 2400MHz anakart 2133MHz ancak bellekleri taktığında 2133'e otomatik düşürecektir ki çok büyük bir performans kaybı da olmaz. Güzel de bir monitör'de koydum bu fiyata daha iyisi pek mümkün değil.

Çok eskiye gitmişsin :) FX6300 artık şu tarihten sonra alınmaz iyi bir işlemci alan pişman olmaz ancak teknoloji olarakta intelin 6.nesil işlemcileri bulunmakta.Ayrıca 5900RPm ile bir sistem alınmaz. Güvenlik harddiskini ne yapacak adam bankamı işletiyor :D o ekran kartıda yine bu fiyat seviyesine çook düşük.

Dosya Ekleri

• 3bin pc.png
    3bin pc.png
    92,7 KB · Görüntüleme: 416
Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Monitör, klavye mause ihtiyacım yok, soğutucu artı olarak almalı mıyım ?.Kasa olarak daha şekil bir şey önerebilir misin:) Ayrıca sadece ekran kartı değil işlemci ve ram yoğunluklu oyunlarda tercih ediyorum. Bu sistem uygun mudur.

Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Monitör, klavye mause ihtiyacım yok, soğutucu artı olarak almalı mıyım ?.Kasa olarak daha şekil bir şey önerebilir misin:) Ayrıca sadece ekran kartı değil işlemci ve ram yoğunluklu oyunlarda tercih ediyorum. Bu sistem uygun mudur.
Rica ederim , buradaki i3 overclock amaçlı olmadığı için içinde soğutucusuyla geliyor ve gayet yeterli bir soğutma. Daha şekil bir kasa olarak Zalman Z11-PLUS Mid Tower Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri bunu önerebilirim :) . Bu fiyat seviyesine alınabilecek en iyi performans bu sistemden gelir 16GB DDR4 bellekler , yeni nesil 14nm işlemci ve 4GB'lık GTX960 (DirectX 12 destekli) daha ne olsun :) Monitörü çıkarırsanız bu işlemci yerine i5 6400'e geçebilirsiniz yine overclock amaçlı olmadığı için soğutucusuyla geliyor ve takıp kullanabilirsiniz.

3000tl ye i3 ve gtx 960 mantıklı olmaz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstüne basa basa söylüyorum bu yeni nesil i3. Eski teknoloji , cayır cayır ısınan ve elektriği sömüren AMD FX 8-6 serisinden bir işlemci önermeyin sakın! Bu bütçeye en uygun sistem budur buyrun sizde bir sistem önerinde bakalım. Bu arada 6.Nesil i3 6100'ün bench testlerini gözden geçirmenizi öneririm , çok önyargılı yaklaşıyorsunuz. Bende zaten arkadaş monitör ihtiyacı olmadığı için i3 yerine i5 alabilir dedim.

Öncelikle söylemek istediklerim var ; 6.Nesil en yeni teknoloji bir sistem bu kesinlikle i3 diye ön yargılı yaklaşma :) Eski nesil i5'den daha iyi. Sonrasında , bellekler 2400MHz anakart 2133MHz ancak bellekleri taktığında 2133'e otomatik düşürecektir ki çok büyük bir performans kaybı da olmaz. Güzel de bir monitör'de koydum bu fiyata daha iyisi pek mümkün değil.

Çok eskiye gitmişsin :) FX6300 artık şu tarihten sonra alınmaz iyi bir işlemci alan pişman olmaz ancak teknoloji olarakta intelin 6.nesil işlemcileri bulunmakta.Ayrıca 5900RPm ile bir sistem alınmaz. Güvenlik harddiskini ne yapacak adam bankamı işletiyor :D o ekran kartıda yine bu fiyat seviyesine çook düşük.

Senin Dedigin o FX6300 varya 14mb ön bellegi var dahaoyun için işlemciler arasında ilk 5. sırasında
1.intel i7
2intel i5 core
3intel i5
4intel i3
5 amd fx6300 OYYUN İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ AMDEDİR BUNU UNUTMA ÜSTELLİK KENDİ GRAFİK İŞLEMCİSİDE VAR ekran kartı da olmadan lol bile açarasın

bak bakalım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sen mi haklısın technopat mı :D :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı