2500-3000 TL arası sistem tavsiyesi

Hasan F.

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CS:GO ve League of Legends tarzı oyunlar oynuyorum. Bunun dışında PES, FİFA ve GTA oynuyorum. Yeni çıkan oyunları High-Ultra arası açarsa güzel olur. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
 
CS:GO ve League of Legends tarzı oyunlar oynuyorum. Bunun dışında PES, FİFA ve GTA oynuyorum. Yeni çıkan oyunları High-Ultra arası açarsa güzel olur. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Sizin için topladığım sistem parçaları üzerinde oynanabilir. Anakartı h110m pro vd yapıp işlemci 5 6500 yapılabilir veya sisteme ssd eklenebilir. Şunu da belirtmek isterim sinerji bilgisayar stoklarında b150m bazooka anakartı kalmamış galiba seçenekler arasında göremedim.İki farklı siteden b150 gaming m3 anakartlı sistem sinerji bilgisayar, b150m bazooka anakartı olan sistem teknobiyotik'ten toplanmıştır.Ekran kartı olarak rx 480 öneririm. Eli kulağındadır.Çıkmasına çok az bir zaman kaldı.Fiyatı tahminen 800 tl civarı olacaktır.Monitör ise biraz pahalı gelmiş olablir ama emin olun o ekran kartının niğmetlerinden tam olarak yararlanabileceğiniz en ucuz ve kaliteli monitör budur.Biraz 3000 tl yi geçmiş olabilir ama hani almışken biraz daha verip daha iyisini almak bilgisayar konusunda mantıklıdır.Şimdiden hayırlı olsun.

+1 bende bekliyorum tavsiyelerinizi :)

Size de bu sistemi topladım hemen hemen aynı gibi ama öbür arkadaşın sisteme monitör dahil olduğu içim işlemci ve ram konusunda biraz farklılık gösterdiniz. Sizede rx 480 ekran kartını öneriyorum. Çıktı çıkacaktır.kasa konusunda siz zevkinize göre daha farklı bir kasa seçebilirsiniz.rami 8 gb yapıp ssd yi 240 gb yapabilirsiniz o konular size kalmış bir şey.İkinizde alacağı sistem hangisi olursa olsun hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
 

Dosya Ekleri

  • 4ristocrat.PNG
    4ristocrat.PNG
    102,9 KB · Görüntüleme: 126
  • Hasan F (1).PNG
    Hasan F (1).PNG
    88 KB · Görüntüleme: 123
  • Hasan F (2).PNG
    Hasan F (2).PNG
    95,8 KB · Görüntüleme: 117
  • Hasan F.PNG
    Hasan F.PNG
    123,3 KB · Görüntüleme: 137
hocam bende böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum da sinerji güvenilir midir alışveriş yapan varmı aranızda ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı