2500-3000 TL Arası Sistem Toplama

Techirro

Hectopat
Yer
İstanbul Kadıköy
Daha fazla  
Yaklaşık 10 gün içerisinde oyun için bir sistem toplayacağım. Önerilerinizi dinlemekten memnun olurum. Şunu da belirtmek isterim. Kredi kartına taksit seçeneği ile alacağım için lütfen parçaları vatan bilgisayardan önerirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi biraz aşıyor ama Vatan'dan bu kadar oldu.

Güç Kaynağı : High Power 500W 80+ 37,5A@12V Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S)

capture-20170227-195917.png

Dosya Ekleri

• d052c01a18db42f886195fd0b547ab1c.png
    d052c01a18db42f886195fd0b547ab1c.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 238
Güç kaynağını farklı bir markadan seçebilirsiniz, onun dışında Güzel sistem. Ekran kartının msi veya asus olacağı sizin tercihinize kalmış, ben aralarında çok bir fark yok diye biliyorum.

Güç kaynağını farklı bir markadan seçebilirsiniz, onun dışında Güzel sistem. Ekran kartının msi veya asus olacağı sizin tercihinize kalmış, ben aralarında çok bir fark yok diye biliyorum.

Gayet bütçe dostu ve f/p bir güç kaynağı bence alınabilir. Fakat genede önerini dinleyip farklı güç kaynaklarına da göz atacağım.

Everst almayın aldırtmayın. Çok kalitesiz bir marka. O güç kaynağı sisteminize hasar verebilir haberiniz olsun. Kasaya montaj yaparken bükülürse şaşırmayın.

1-2 Ay beklemenizi öneririm piyasa değeri 500 Tl olan bir i5 işlemci şuanda 900 Tl doların düşmesini bekleyin. Ayrıca kesinlikle Nvidia ekran kartı önermem emin ol her driverinde ayrı bir problem ortaya çıkıyor alıcaksan adam gibi bir ekran kartı al.

1-2 Ay beklemenizi öneririm piyasa değeri 500 Tl olan bir i5 işlemci şuanda 900 Tl doların düşmesini bekleyin. Ayrıca kesinlikle Nvidia ekran kartı önermem emin ol her driverinde ayrı bir problem ortaya çıkıyor alıcaksan adam gibi bir ekran kartı al.

RX470 ATI'ye yani AMD'ye ait bir grafik kartı zaten.

Everst almayın aldırtmayın. Çok kalitesiz bir marka. O güç kaynağı sisteminize hasar verebilir haberiniz olsun. Kasaya montaj yaparken bükülürse şaşırmayın.

600W 80Plus ve vatanda bulunan önerebileceğiniz güç kaynağı mevcut mu?

Bu arada ryzen işlemciler çıkıyor, onları bekleyip, ona göre bi sistem toplamak daha mantıklı olmaz mı ?

Alacağım işlemci zaten G4560 ayriyetten, R5 veya R3 işlemciler Mayıs ayında çıkacak diye biliyorum. O zamana kadarda beklenmez ya :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı