2500 - 3000 TL arası telefon tavsiyesi

hiimskidrow

Hectopat
Katılım
28 Kasım 2017
Mesajlar
100
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
İlk çıktığı günden beri iPhone 6 64 GB Space Gray kullanıyorum. Telefondan fazlaca sıkıldım ve değiştirmek istiyorum. Bütçe ortalama 2500 - 3000 TL arası. iPhone almayı düşünmüyorum. Önerileriniz nelerdir? Servis ve kullanım açısından beni üzmeyecek cihaz önerilerinizi bekliyorum. Cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkürler.

İyi Sosyal'ler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei p10 ve p10 plus` a bakmanı öneririm. Servis ağı ve arayüz bakımından başarılı olduklarını çok duymuştum. Leica desteği de çok önemli kamera açısından. Portre fotoğraflarını çok beğeniyorum şahsen. Facebook p10/p10 plus kullancıları diye bir grup vardı sanırsam. Onlardan fikir alabilirsin. HTC U11 ve XZ premium da diğer opsiyonlar ... HTX U11 kamera, performans, oyun bakımından iyi ama narin ve şarj yönünden eksik olduğunu duymuştum. Ancak sense arayüzünü pek beğenmiyorum. Suya dayanıklılık avantajı var.
 
Önerdiğiniz telefonlar için teşekkür ederim. Sanırım huawei P10 cihazına bakacağım. İnternette de genelde hep bu telefon önerilmiş.
 
Servis ve kullanım açısından beni üzmeyecek cihaz önerilerinizi bekliyorum
Yalnız İ.G. li cihazlar genelde delta ve evo garantili oluyor ve bu garantileri garantisiz le eş değer tutanlarda var.
 
O eş tutanlar bir halttan anlamadıkları için öyle konuşuyorlar. Ülkemizde hangi resmi servis iyi ki ithalat garantisine laf ediliyor ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı