2500 3000 TL bandında APU sistem

emredilbaz

Centipat
Herkese iyi günler,

2500 ile 3000 arası bir bütçem var. Bu bütçe ile aşağıdaki linkini koyduğum parçaları uygun buldum, bu parçalar birbiriyle uyumlu mu ve bu bu sistemi ufak fiyat farkları ile biraz daha iyileştirebilir miyim?
Ekran kartını önümüzde ki aylara 1050 Ti almayı düşünüyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim🙂🙂

ana kart 417 TL.
RAM 310 TL.
SSD 272 TL.
Kasa 369 TL
İşlemci 1198 TL
Kasa 330 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Anakartı B450 yapabilirsin işlemciyi de R3 3200 g yapabilirsin aralarında çok fazla fark yok aradaki bütçe farkınıda anakart yükseltmede kullanabilirsin ya da RAM'i 16 GB'a çıkarabilirsin
Bende APU sistem kuruyorum araştırma yaptığım için yazmak istedim.
Ayrıca SSD'yi de SanDisk alabilirsin. Adata'ya forumda kronik sorunlu diyorlar.

Herkese iyi günler,

2500 ile 3000 arası bir bütçem var. Bu bütçe ile aşağıdaki linkini koyduğum parçaları uygun buldum, bu parçalar birbiriyle uyumlu mu ve bu bu sistemi ufak fiyat farkları ile biraz daha iyileştirebilir miyim?
Ekran kartını önümüzde ki aylara 1050 Ti almayı düşünüyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim🙂🙂

ana kart 417 TL.
RAM 310 TL.
SSD 272 TL.
Kasa 369 TL
İşlemci 1198 TL
Kasa 330 TL.
Dediğin gibi yakın zamanda ekran kartı alacaksan 8 GB RAM seni idare eder belki hocam ama APU kullanacağım dersen mutlaka RAM' i çift slot yap. Birde listede 2 tane kasa var ona dikkat et.

Merhaba,
Anakartı B450 yapabilirsin işlemciyi de R3 3200 g yapabilirsin aralarında çok fazla fark yok aradaki bütçe farkınıda anakart yükseltmede kullanabilirsin ya da RAM'i 16 GB'a çıkarabilirsin
Teşekkür ederim,kurduğunuz APU sistemi paylaşabilir misiniz?
Dediğin gibi yakın zamanda ekran kartı alacaksan 8 GB RAM seni idare eder belki hocam ama APU kullanacağım dersen mutlaka RAM' i çift slot yap. Birde listede 2 tane kasa var ona dikkat et.
Sadece 1 2 ay idare etmesi yeterli olacak,teşekkürler düzeltiyorum

Teşekkür ederim,kurduğunuz APU sistemi paylaşabilir misiniz?

Sadece 1 2 ay idare etmesi yeterli olacak,teşekkürler düzeltiyorum
Anakartı B450 yapmanız mantıklı olacaktır.
Merhaba,
Hocam anakart için işlemciden kısması bence doğru değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı