2500 - 3000 TL i5-7400 sisteme ekran kartı önerisi

GTX 1660 Super'ya da RX 5600 XT, RX 580'den çok daha performanslı olacaktır.
Hocam sizin gtx 1660 super baktım gayet perfonmaslı yanlız bütçemi aşıyor veya ben uygun fiyat bulamadım rx5600 xt Bu Ekran Kartıda Aynı Şekil Uygun Fiyat Bulamadım

Marka model nedir? 570 kitapçığında 450W istediği yazıyor.

2400 etmez o kart. Sırf 3 fanlı diye o kadar vermeyin.
valla hocam piyasaya pek hakim değilim 3 fanlı + asus olması ısı derece konusunda gayet başarılı olacağına inanıyorum ama yine sizin önerdiniz ekran kartlarınıda değerlendirmek isterim

Vallahi hocam piyasaya pek hakim değilim 3 fanlı + ASUS olması ısı derece konusunda gayet başarılı olacağına inanıyorum ama yine sizin önerdiniz ekran kartlarınıda değerlendirmek isterim

RX570 Gaming X var bende. MSI'ın bir modeli 1450TL'ye aldım. 1600'e RX580 Gaming X de vardı sahibindende. Bu kart 60 dereceye kadar fan açmıyor 60 derece de ise fanlar %33 de çalışıyor ve kendini sabitliyor öyle söyleyeyim. 3 fanmış falan gerek yok. O civarlara çok güzel 1060 6 GB'lar bulabilirsiniz. Veya RX 5500 XT de olur.

Şahsen bu sitelere güvenmiyorum. Benim kartın kitapçığında sağlıklı kullanım için 450W PSU istediği yazıyor.

RX570 Gaming X var bende. MSI'ın bir modeli 1450TL'ye aldım. 1600'e RX580 Gaming X de vardı sahibindende. Bu kart 60 dereceye kadar fan açmıyor 60 derece de ise fanlar %33 de çalışıyor ve kendini sabitliyor öyle söyleyeyim. 3 fanmış falan gerek yok. O civarlara çok güzel 1060 6 GB'lar bulabilirsiniz. Veya RX 5500 XT de olur.

Şahsen bu sitelere güvenmiyorum. Benim kartın kitapçığında sağlıklı kullanım için 450W PSU istediği yazıyor.
Hocam önerdiğiniz ekran kartlarını inceledim yanlız oyun testlerinde yetersiz buldum

Be Quiet! Gibi büyük bir firmanın çok da yanlış sonuçlar vereceğini sanmıyorum.

300W'lık güç kaynağına %68 yüklenme ile çalışır yazmışlar. MSI'ın kendisi bile 450W öneriyor rahatlık için.

Hocam önerdiğiniz ekran kartlarını inceledim yalnız oyun testlerinde yetersiz buldum

1060 6 GB'ın RX580'den aşağı kalır yanı yok. 5500XT ise 1660 la yarışır güçte.

1672683160802.png

+ İşlemci falan Max olacağı değer 300W. 400W bir PSU çok rahat yeter.

Valla hocam çok kararsız kaldım şuan kafam karıştı biraz kusura bakmayın yani hangi ekran kartı psu ile uyumlu hangisi darboğaz yapmaz biraz karışık oldu konu :) veya ben anliyamadım

Vallahi hocam çok kararsız kaldım şu an kafam karıştı biraz kusura bakmayın yani hangi ekran kartı PSU ile uyumlu hangisi darboğaz yapmaz biraz karışık oldu konu :) veya ben anliyamadım.

RX 5600 XT almanız en mantıklısıdır. Diğer kartlarda olacağından daha fazla darboğaz olur fakat her halükarda 5600 XT en çok performans vereni olacaktır. PSU'nuz sisteminiz için yeterlidir.

RX 5600 XT almanız en mantıklısıdır. Diğer kartlarda olacağından daha fazla darboğaz olur fakat her halükarda 5600 XT en çok performans vereni olacaktır. PSU'nuz sisteminiz için yeterlidir.
Hocam sizin önerdiğiniz ekran kartı bütçem yetersiz kalıyor malesefki şuanlık yoğun ilgimi

SAPPHİRE RX 580 PULSE 8GB bu ekran kartına verdim fiyat 2bin düz powersupply yeterli kalırmı peki işlemcim desteklermi darboğaz fln​

hocam şuan ekran kartını bu siteden Sapphire Pulse Radeon RX 580 8GD5 (8 GB) inceledim önerilen power 500wat istiyor bende 420wat var büyük bir problem söz konusu olurmu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı