2500-3000 TL ofis bilgisayarı önerisi

mehalikin

Kilopat
Katılım
14 Eylül 2015
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu aralıkta bir bilgisayar toplamak istiyorum. Önceden çok toplamışlığım var ama son 4-5 yıldır hiç toplamadım ve piyasayı da hiç takip etmedim. Yani yeni çıkan işlemcilerden, parça fiyatlarından vs. çok az bilgim var. Bu noktada sizden herhangi bir yavaşlık yaşamayacağım ofis bilgisayar tavsiyesi istiyorum. Bütçe başlıkta yazıyor. Mouse, klavye ve monitör bütçeye dahil ya da hariç olabilir (bütçeyi esnetebilirim yani). Ofis bilgisayarı olmasının dışında eğer olursa CS GO gibi çok yüksek sistem istemeyen oyunları da oynatırsa tadından yenmez (zorunlu değil). Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam: 3.434TL.
Normalde 2200G veya 3200G ile APU (ekran kartsız) sistem önerirdim ancak anladığım kadarıyla oyun da oynuyorsunuz o yüzden RX570 sığdırdım. Birçok güncel oyunu sıkıntısız bir şekilde 1080P Ultra'da oynayabilirsiniz.
 
@stevesm1221 öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak ben bütçemin monitör, mouse ve klavye dahil 3000 TL'yi geçebileceğini söylemiştim. Sanırım tam olarak açıklayamadım. Eğer monitör vs. de eklersem bütçe 4.500 TL'ye yaklaşır. Oyun derken de aman aman oyun oynamam. Arada CS GO gibi oyunlara girer stres atar (ya da streslenir 😀) çıkarım. Bu ekran kartı falan benim için fazla. Ek bir 80+ güç kaynağına da ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Kasa üstünde gelenler yeterli olacaktır. Ek parçalar dahil toplamda 3.500-3.600 bandına kadar çıkabilirim.
Arkadaşın önerisinin dışında bir öneride bulunabilecek var mı?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı