2500-3000 TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 424

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, kuzenim bilgisayar almak istiyor bütçede başlıkta belirttiğim gibi. Hazır sistem olur parça parça olur fark etmez önerebileceğiniz güvenilir uygun siteler var mı?

Gamegaraj sitesine bakmalısın kesinlikle orada 3000 liraya CS'den orta grafiklerde 210 FPS alabileceğin PC'ler var sinerji bilgisayar ve İtopya'ya göre çok ucuz istersen özelleştirme de yapabilirsin şahsen ben oradan 3000 liralık PC'ye biraz daha upgrade yapıp öyle alacağım kesinlikle bakmalısın BF5 gibi sağlam bir oyundan bile orta grafikte 75 FPS alıyor.

Gamegaraj sitesine bakmalısın kesinlikle orada 3000 liraya CS'den orta grafiklerde 210 FPS alabileceğin PC'ler var sinerji bilgisayar ve İtopya'ya göre çok ucuz istersen özelleştirme de yapabilirsin şahsen ben oradan 3000 liralık PC'ye biraz daha upgrade yapıp öyle alacağım kesinlikle bakmalısın BF5 gibi sağlam bir oyundan bile orta grafikte 75 FPS alıyor.

Hocam bence oradan alacağım fakat güvenilir mi bilmiyorum.

Benim düşüncem şu ki orası İtopya kadar güvenilir sadece yeni açıldılar PC hocası adlı kanal ve enis kirazoğlu da ayrıca Game garajın güvenilir olduğunu söylüyorlar hatta PC hocası bir bilgisayarı inceliyor videosunda güvenilir diye düşünüyorum o yüzden.

Ekran kartlarında bilmediğim markalar kullanmışlar inno3d gibi buda kafamda soru işareti yaratıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı